tomstat Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Panowie znawcy, powiedzcie czy wydech środkowy i koncowy z A4 2.8 V6 podejdzie do A4 1.8 ADR Quattro?? Mam taki za 300 zl komplet w niezlym stanie, z zewnatrz toćka w toćke, nie wiem tylko czy w srodku tam nie ma czegos co by moglo wadzic?
KANAL Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Skoro z zewnatrz jest to samo to nic nie powinno wadzic mniejszej srednicy byc nie moze (wieksza moc i pojemnosc) wiec nic nie powinno zaszkodzic, obejrz dokladnie z zewnatrz.
tomstat Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 No to nareszcie dobra wiadomość jutro jade z zabawką do magika i niech czaruje
gronczo Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 i jak kolego tomstat ?? ciekaw jestem efektu i czy przypadkiem nie zrobił sie polonezowaty dźwięk ??
tomstat Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 i jak kolego tomstat ?? ciekaw jestem efektu i czy przypadkiem nie zrobił sie polonezowaty dźwięk ?? Sorry że tak pozno, autko smiga normalnie. Dzwiek jest w normie. Wydech jest identyczny. Polecam.
Rekomendowane odpowiedzi