skalarx Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Olej z ASO który mają w serwisie, w takich dużych, hurtowych baniakach. Co to za olej? Pełny syntetyk, pół syntetyk? Mechanik mówił, że to jest najlepszy olej do VW/AUDI. Ale jak mi się wydaje, VW nie ma swojej rafinerii, więc ktoś musi dla nich ten olej robić. Z forum wiadomo, że 3 firmy robią prawdziwy syntetyk ale VW między nimi nie ma :>
NYNA Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 W ASO przeważnie leją Castrola a co do tego czy jest najlepszy to bym polemizował.
Musashi Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Castrol SLX Professioanl Powerflow VW Longlife III 5W-30 jezeli nikt w ASO nei wpadnie na pomysl zeby sobie odlac ORI olej, a uzupelnic stan w beczce olejem rzepakowym to dobry olej....
skalarx Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 No to wygląda na to, że nie jest to pełny syntetyk
manqm Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Widziałem, że taki olej sprzedają na allegro. Pytanie czy jest to ten sam olej co w ASO? http://www.allegro.pl/item747606952_castrol_slx_longlife_iii_5w30_mega_promocja.html
Daimos Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Teoretycznie to samo tylko czy oryginał to nikt Ci już nie zagwarantuje.
juchas Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 z tego co wiem to lali tez mobil1, kolega swego czasu mial pelno tego heh
akjam Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 z tego co wiem to lali tez mobil1, kolega swego czasu mial pelno tego heh I później dziwimy się, że coś "nie halo" z naszym autkiem jak nie wiadomo co tam później wlewają aby uzupełnić stan...
k0za Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Dowiadywałem się dosyć niedawno a aso audi w Lubiniu i Poznaniu i leją Castrol SLX Professioanl Powerflow III 5W-30
Musashi Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 No to wygląda na to, że nie jest to pełny syntetyk a jednak pelny syntetyk. tak jak napisalem jezeli olej jest nie oszukany, to dobry olej. zaznaczam pod warunkiem ze nikt go w ASO nie ochrzcil, osobiscie znajac uczuciwosc rodakow, do swojego auta bym tego oleju nie nalal. oleje na allegro nalezy kupowc ze szczegolna ostroznoscia, jest sporo podrob. jako ze watek o olejach juz istnieje zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi