R@DEK Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Od niedawna pożegnałem sie z moim VitiS'em. (Honda Prelude 2,2 VTEC) Nastał czas na zmianę o 180 stopni Rodzinne kombi z silnikiem diesla. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Z wyposażenia: * Bi-Xenon, * liswy drzwi RS-4, * zawieszenie s-line -30 mm, * przyciemnione szyby, * lotka s-line, * listwy drzwi s-line, * chromowane relingi, * 16 alufelfi, * 8 poduszek powietrznych, * felgi ori alu 16'', * CD Audi Concert, * moduł bluetooth * kolorowy FIS, * małą Navi, * tempomat, * z pakietu oświetlenie- lamki w drzwiach, diody nad konsolą, podświetlane klamki, podświetlenie przestrzeni nóg z przodu i z tyłu * pełna elektryka szyb, * podgrzewane lusterka, * system nagłośnieniowy z głośnikami aktywnymi, * Subwoofer BOSE -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Plany na przyszlość: * Navi RNS-E (plus polskie menu), * kierownica skórzana multifunkcyjna trójranienna S-line, * Gałka zmiany biegów S4, * Podlokietnik, (JEST) * Alufelgi 17'' s-line Fotki na szybko:
letallec Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Ładne auto. Poczytaj trochę o BLB i trochę zmodyfikuj listę modów
R@DEK Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 ... czytałem ... jeśli chodzi o silnik ... zaczne myśleć, kiedy zacznie się coś dziać....
skovroon Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 te tylne lampy to są jakos przyciemnione od dolu ?? ogolnie z zewnatrz jest ok co prawda do idealu brakuje przedniego zderzaka sline i felg 18-19" ale i tak jest przyjemnie.. popracuj nad srodkiem i bedzie kox
R@DEK Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 ... tak lampy sa przyciemnione od dołu ! Szczerze dodaje to ogromnego uroku tym lampą ...
variocustoms Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Ładne, zamaż nr tablicy rej bo złodzieje są wszędzie, nawet w necie szukają autek do podpieprzenia.
R@DEK Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 Ładne, zamaż nr tablicy rej bo złodzieje są wszędzie, nawet w necie szukają autek do podpieprzenia. .. juz sie poprawiłem ! Co prawda malo profesjonalnie - brak narzędzia ! ... ale zawsze !
siemian Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 autko ładne. Jedyne co mi się nie podoba to coś co jest zrobione z lampami tylnymi... Ja bym je od razu wymienił
R@DEK Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 ... pewnie tak ! ... Takie przyjechało z Niemiec ... ... decyzja jeszcze nie zapadła ! ...
Adas Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 ladne felunek koniecznie nowy na wiosne
R@DEK Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 ... będzie i felga miały być ori s -line, ale nie wiem, czy nie włożyć czegoś odmiennego ...
Rekomendowane odpowiedzi