maniekkk24 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 koledzy tak jak w temacie chodzi mi o to ze ostatnio wymieniłem łacznik stabilizatora lewy i prawy. przy montarzu zwruciłem uwage na to, że po przykreceniu go do wahacza a nastepnie do stabilizatora jest sporo przekrzywiony(nie trzyma pionu). moje obawy przełożyły sie na to ze po 20 km urwała sie tuleje gumowa ze środka stabilizatoza i teraz nie wiem czy łacznik był słaby czy faktycznie mam wygięty sam stabilizator. bardzo bym prosił o pomoc na zdjeciu zaznzczyłem o jaką odległość mi chodzi. może ktoś zmierzyć u siebie i podac bo cos mi sie dziwne wydaje zebym z dwóch stron miał zagięty do środka. z góry dziekuje pozdrawiam
Wihajster Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 cos zle zrobiłeś....powinny byc proste...zapodaj fotki tych łączników
danielll25 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 nie zrobie foty bo aparat wysiadł ale przedstawie to na rysunku. chdzi mi głównie o to ze łaczniki sa pod dziwnym kontem(czerwony) czy tak ma byc???????
Wihajster Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 powinny być raczej prosto.Czy łączniki które założyłeś są szersze na dole a węższe u góry??Czy mają jedną grubość?Chodzi o miejsce gdze wchodzi śruba skręcająca..
danielll25 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 dokładnie są szersze na dole a węższe u góry. zobaczymy dzisiaj kupiłem nowy łacznik innej firmy i droższy moze bedzie lepszy pozdrawiam [br]Dopisany: 03 Październik 2009, 10:05_________________________________________________juz wszystko sie wyjasniło jakis łeb załozyłzle wahacz dolny główny he he a tyle sie nameczyłem teraz jest wszystko ok pozdrwaiam TEMAT ZAKOŃCZONY
Rekomendowane odpowiedzi