Buddha Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Witam Kolegów, W związku z bardzo częstą awaryjnością zamka centralnego steruącego (strona kierowcy) proszę o opinie uzytkowników marki B6, jaki element zamka zawodzi i czy jest możliwa naprawa. Wiem że jest to część bardzo popularna jeżeli chodzi o części uzywane, bo szukam już od 2 m-cy i nie moge go nigdzie dostać.
R Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 bardzo częstą awaryjnością zamka centralnego steruącego (strona kierowcy) ale jakie masz objawy tej awaryjnosci w ogóle sie nie zamyka, z pilota sie nie zamyka? w B6/B7 sa raczej te same mechanizmy wiec moze o ten temat chodzi http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_pilot_nie_otwiera_tylko_drzwi_kierowcy-t57583.0.html
Buddha Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 U mnie z pilota nie otwiera i nie zamyka przodu kierowcy, natomiast kluczykiem zamyka i otwiera. Mam dodatkowo opcję ze po osiągnięciu 15 km/h zamek automatycznie sie zamyka wszystkie oczywiście oprócz zamka kierowcy.
proton2 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Jakieś błędy w module komfortu ? Wygląd to raczej na przerwany kabelek między słupkiem A, a drzwiami. Sterowanie el. szybami z drzwi kierowcy działa dla inych szyb niż drzwi kierowcy ?
Buddha Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 W warsztacie po rozebraniu tapicerki drzwi stwierdzili ze jest uszkodzony zamek. Poza tym przemawia za tym fakt iż bardzo cięzko dostać używke, obdzwoniłem całą polske i nigdzie nie mają. Oczywiście zamki od drzwi PP, LT i PT pod dostatkiem a tego jednego LP brak.
Rekomendowane odpowiedzi