maro82 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 hej ,znalazlem tania s4 b6 ,problem w tym ze jak podaja w opisie...slaba kompresja na jedym cylindrze,wie ktos jaki koszt naprawy i co trzeba wymienic?z gory dzieki! http://www.blocket.se/stockholm/Audi_S4_4_2_Avant_Reparationsobjekt_23855220.htm?ca=11&w=3 auto z importu
nike21 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 problem moze tkwic w glowicy lub w ukladzie korbowo-tlokowym. nikt bez demontazu Ci nie powie co jest przyczyna... koszt to na pewno komplet uszczelek, regeneracja/ wymiana glowicy (cena w zaleznosci od zakladu ktory sie tym zajmie), cena pierscieni/tlokow no i robocizna... poszukaj calego golego silnika bez osprzetu w innych ogloszeniach. prosciej bedzie wymienic caly silnik niz sie bawic w remont
maro82 Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 http://www.blocket.se/blekinge/Audi_S4_Avant__Sv_sald__V8_a__344hk__Navi_m_m_21505623.htm?ca=11&w=3 nastepny z padnietym slinikiem (juz wymienieny na nowy) pytanie czy warto pakowac sie w s4 czy lepiej 1,8t po modach,,,
Maciek80 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 1.8 T po modach nigdy nie będzie S4-ką, zawsze będzie to tylko 1.8 T po modach S4 to S4. Ale ja na Twoim miejscu szukałbym zdrowego egzemplarza. No chyba że masz ograniczone finanse i szukasz uszkodzonego, wtedy bym się zastanowił nad tym egzemplarzem.
Reggi Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 pytanie czy warto pakowac sie w s4 czy lepiej 1,8t po modach,,, TO juz dochodzą własne upodobania. Ja np. wolałbym 1.8 T po modach bo wiem jak to jeździ ( na przykładzie Poźka ). Drugi natomiast woli S4 bo dzwięk V8 itd.
fidmac Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 S4 to S4 nie 1.8T po modach.Zreszta S4 tez mozesz zmodzic a wtedy zadna 1.8T nie stanie przy Tobie. To juz inna liga ale tez koszty utrzymania wyzsze!!!
PABLO Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 S4 to S4 nie 1.8T po modach.Zreszta S4 tez mozesz zmodzic a wtedy zadna 1.8T nie stanie przy Tobie. To juz inna liga ale tez koszty utrzymania wyzsze!!! Jak możesz zmodzić S4 bo bardzo mnie to bardzo ciekawi :?: :gwizdanie: Kompresor zapodasz po "małych" kosztach :?: Tym bardziej że żadne S4 B6,B7 nie trzyma serii
fidmac Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Czy ja pisze o "malych" kosztach???Ja pisze ze w S4 tez mozna podlubac,a nie myslales chyba ze koszt modow w S4 bedzie taki jak w TICO .No i obojetnie co zrobisz w 1.8T to nigdy nie bedzie V8.Stac Cie na S4 i chcesz je modzic to niestety musisz liczyc sie z wydatkami . http://www.youtube.com/watch?v=0yaY0hW8EyM Wszystko idzie zmodzic tylko nasuwa sie pytanie po co dokladac turbawke jak mozna kupic RS4?
Rekomendowane odpowiedzi