Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

FIFA 10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:Mam pytanie co do fify 10. Mianowicie......czy warto wyłożyć kasę na wersję na PC? :mysli: Gram w fifę już ponad 10 lat i nie zastanawiałbym się nad tym gdyby nie to, że po necie grążą głosy, że to kompletny niewypał?? :wallbash:

Może ktoś z was byłby bardzo wporządku i podesłał mi kopię gierki oczywiście nie za darmo..........

No i napiszcie coś o ciekawostkach które zauważyliście w wersji na PC. Pozdro :)

Opublikowano

FIFA od lat to kompletny niewypał. Kup PESa 2010.

Opublikowano

FIFA na PC to od 5-6 lat niewypał IMHO.

Wątpię, żeby w tym roku było inaczej.

Inaczej ma się zapewne sprawa z konsolami.

Jak tylko zakupię na PieSa, od razu podzielę się wrażeniami.

Opublikowano

FIFA od lat to kompletny niewypał. Kup PESa 2010.

:good:

Opublikowano

a grał ktos w 10 na ps3? jak prezentuje sie w porownaniu do 09? :przebiegly:

Opublikowano

słyszałem ze fifa10 jest o wiele lepsza od poprzednich i bije na głowe PESa

Opublikowano

Nie wiem ludzie co z Was za gracze... bo niestety FIFA od 3 lat miazdzy PES'a. Nie wiem jak jest z najnowszym PESem.

'10 jest poprawiona wzgledem '09 - nowy drybling, odbijanie sie zawodnikow/gra barkami... jest troche smaczkow, gra sie tez nieco szybciej.

Jest to poprostu poprawiona '09. Ale czego mozna bylo oczekiwac? Tylko i wylacznie tego.

Ten tytul jest dopracowywany z roku na rok. Dla mnie jest swietny, a nie jestem niedzielnym graczem, tylko nad kazda seria spedzam od kilkudziesieciu do 100 godzin gry [same mecze] - co np. w wersji '09 jest notowane w statystykach gracza.

Nie wiem jak wyglada sprawa FIFY na PC, ale ostatnia pecetowa wersja jaka mialem w rekach to bylo chyba 2005...

Opublikowano

bo niestety FIFA od 3 lat miazdzy PES'a.

zwracam uwage na błąd w tym zdaniu. zapewne zwykly błąd w druku . jesli mozesz popraw na "bo niestety PES od 3 lat miazdzy FIFE" i wszystko bedzie zgodnie z prawdą.

Opublikowano

Nie wiem ludzie co z Was za gracze... bo niestety FIFA od 3 lat miazdzy PES'a. Nie wiem jak jest z najnowszym PESem.

'10 jest poprawiona wzgledem '09 - nowy drybling, odbijanie sie zawodnikow/gra barkami... jest troche smaczkow, gra sie tez nieco szybciej.

Jest to poprostu poprawiona '09. Ale czego mozna bylo oczekiwac? Tylko i wylacznie tego.

Ten tytul jest dopracowywany z roku na rok. Dla mnie jest swietny, a nie jestem niedzielnym graczem, tylko nad kazda seria spedzam od kilkudziesieciu do 100 godzin gry [same mecze] - co np. w wersji '09 jest notowane w statystykach gracza.

Nie wiem jak wyglada sprawa FIFY na PC, ale ostatnia pecetowa wersja jaka mialem w rekach to bylo chyba 2005...

FIFA RULES I nie ma bata

a swoją drogą Flyer to w końcu znalazłem jakiegoś gracza swojego pokroju:D Musimy się kiedyś w fifkę zmierzyć. Pozdro

Opublikowano

zwracam uwage na błąd w tym zdaniu. zapewne zwykly błąd w druku . jesli mozesz popraw na "bo niestety PES od 3 lat miazdzy FIFE" i wszystko bedzie zgodnie z prawdą.

Jestes niestety w mniejszosci :wink4:

Opublikowano

w tym wątku? zdecydowanie w większości :gwizdanie:

zresztą - zawsze można zrobić ankietę...

Opublikowano

Ten watek nie jest miarodajny... dla mnie miarodajne sa opinie znajomych, prasy etc.

Jeden woli brunetki, drugi blondynki :cool1:

Opublikowano

Fifa 10 w wersji PC to kupa jak zwykle... Wersja konsolowa to zupełnie inna gra, znacznie lepsza od wersji na pieca. Czyli w przypadku peceta pozostaje tylko PES i długo, długo nic.

Opublikowano

Wlasnie dzis zaistalowalem fife10 na PC. Wielka KUPA, a gra zajmuje 7.5Gb. Porazka

Opublikowano

Wlasnie dzis zaistalowalem fife10 na PC. Wielka KUPA, a gra zajmuje 7.5Gb. Porazka

Ja tak samo, zagrałem chwilę i wyłączyłem :thumbdown:

Opublikowano

a na xboxa360 nawet fajna :)

Opublikowano

a na xboxa360 nawet fajna :)

potwierdzam :good:
Opublikowano

FIFA na konsoli jest swietna, gralem rok temu w demo PES'a aktualnego na ubiegly rok i bylo bardzo slabe wzgledem EA :thumbdown:

Opublikowano

:wallbash:kurna

napalyłem się na tą fifę jak głupi :kox:

załatwiłem oczywwiście oryginalną wersję :wink4:

zainstalowałem i włączam i wszystko było dobrze do momentu aż się menu nie włączyło i zawiecha,,,,,na sekunde pojawił się niebieski ekran konfliktu windows i automatyczny restart kompa......

i taK za każdym razem,,,nawet przeinstalowałem grę ale nic nie pomogło.....HELP ;([br]Dopisany: 14 Październik 2009, 09:23_________________________________________________Panowie a jest możliwość przeniesienia skłądów z fify10 do 09???