Gość Mr. Axe Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Mam pytanie. Czy do audi a6 c5 będą pasować felgi 18" od merceddesa S-klasy? głównie chodzi mi o rozsraw. Proszę o pomoc
wojtekce Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 raczej nie rozstaw jest inny chyba 5x108 nie jestem pewny jak co to niech mnie ktoś poprawi
Cineksik Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 rozstaw jest 5x112, ale problem będzie z otworem centrującym z tego co pamiętam, było już na forum o tym np. tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t93249.0.html :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 da sie wlozyc fele z merca rozstaw srub jest taki sam 5x112 troche zabawy jest z otworem centrujacym ale nie powinno byc problemu
Dibo Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Rozstaw ten sam, co do otworu to pierścień centrujący i po problemie. No i zapewne przydadzą się dystanse bo Mercedowskie alu ma duże ET.
slaweq Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Było już kilka wątków z takim pytaniem. Wnioski zawsze takie same..., pewnie felgi wejdą, ale potrzebne będą dystanse bo ET jest sporo większe. Dlatego nie ma co kombinować tylko zakładać na zime stalówki od A4
Rekomendowane odpowiedzi