Olaf Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 hahaah teraz michał pacze ze poprawiles mi lampy z tylu na czerwone heheeh dzieki za te pomysly bede cos myslec nad tymi felgami zapytam mojego lakiernika czy da rade je malnac tak jak mi pokazales:) z tym paskiem
SoMeS Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 zrobiłem większą glebę na której zapewne nie dałoby się jeździć pier**lisz pan ja mam taką na setupie zimowym
Olaf Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 zrobiłem większą glebę na której zapewne nie dałoby się jeździć pier**lisz pan ja mam taką na setupie zimowym ha ha no nie przesadzajmy
medik Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 witam, jakie to alusy masz Kolego na sprzedaż ?
Michał Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 zrobiłem większą glebę na której zapewne nie dałoby się jeździć pier**lisz pan ja mam taką na setupie zimowym wiem co mówię na fotce przednie kółko schowane jest tak że nie dałoby rady skręcać ...no chyba że po torach
michu93 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 na biało nie wyglądałaby ta felga ładnie raczej. Ładnie byłoby wtedy, gdyby ta felga była pełna
SoMeS Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 wiem co mówię na fotce przednie kółko schowane jest tak że nie dałoby rady skręcać ...no chyba że po torach to patrz: a do końca regulacji jeszcze dalekoooo... jeszcze coś chcesz powiedzieć?
Olaf Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 no i wlasnie tez dla tego chce gwint !
A-rek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 jeszcze coś chcesz powiedzieć? i tak masz wyzej auto niz na fotce od Michala a do końca regulacji jeszcze dalekoooo... no to skrec je nizej tak jak jest na foto, a sie okaze ze... zapewne nie dałoby się jeździć
Michał Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 i tak masz wyzej auto niz na fotce od Michala :decayed:
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ale mam taką możliwość więc proszę mi się tu uspokoić
A-rek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a wiesz jaką ja mam mozliwosc?..... tak mozemy gdybac w nieskaczonosc
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a wiesz jaką ja mam mozliwosc?..... tak mozemy gdybac w nieskaczonosc chodzi mi o to że mam sprzęt do takiej gleby na aucie... mogę sobie ją tak posadzić ale po co? chyba tylko do zdjęć a więc.... wygrałem
A-rek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 chodzi mi o to że mam sprzęt do takiej gleby na aucie... a ja mam sprzet w ktorym taka glebe mozna zainstalowac konczac ta bezsensowna dyskusje... tak jak to Michal powiedzial, na takiej glebie nie da sie jezdzic i wkoncu to potwierdziles :> mogę sobie ją tak posadzić ale po co? chyba tylko do zdjęć
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 a ja mam sprzet w ktorym taka glebe mozna zainstalowac konczac ta bezsensowna dyskusje... tak jak to Michal powiedzial, na takiej glebie nie da sie jezdzic i wkoncu to potwierdziles :> mogę sobie ją tak posadzić ale po co? chyba tylko do zdjęć próbujesz mi na ambicję wjechać? dobrze wiesz że byś od Siebie z podwórka na tym nie wyjechał
Olaf Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 haha Tomek ja wiem ze masz taka mozliwosc ja cie podraznic chcialem haha i tak nisko to nie na nasze drogi chyba ze zrboil bys oslosne jakas metalowa pod spodem bo blistikowa by pekla na 4 dziurach odrazu napotkanych
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 haha Tomek ja wiem ze masz taka mozliwosc ja cie podraznic chcialem haha i tak nisko to nie na nasze drogi chyba ze zrboil bys oslosne jakas metalowa pod spodem bo blistikowa by pekla na 4 dziurach odrazu napotkanych i bardzo ładnie od teraz każdy następny post nie zgadzający się z moim zdaniem będzie kasowany
Olaf Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 ha ha oj przepraszam to sie juz nie powtorzy ty tam pamietaj za czym sie masz rozgladnac he he bo musze fundusze zbierac
Michał Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 od teraz każdy następny post nie zgadzający się z moim zdaniem będzie kasowany chciałbyś :tongue4: musiałbyś być zielonym, a jak na razie z zielonych rzeczy to jedynie kropka możesz dostać
Michu20 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Super i idealny kolor czarny to czrany
Rekomendowane odpowiedzi