wypsiu Opublikowano 17 Września 2016 Autor Opublikowano 17 Września 2016 Dzisiaj Głowacki, będzie bombardowanie... Ukrainiec wypunktował technicznie Głowackiego.Wszyscy byli przyszykowany na ostre grzmoty a tu niespodzianka....
pksmlody Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 a4 klub nie żyje światem boksu? Włodarczyk vs Harth właśnie trwa. Do tego Joshua vs Molina! Co sądzicie? Na razie jestem zdegustowany pracą sędziego w starciu Cieślaka z Jeżewskim ... Dramat Czekam na Anthony'ego Ma chłopak warunki / moc / potencjał żeby być jednym z Wielkich
domjenick Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Włodarczyk- chyba trochę zardzewiał, albo wiek już swoje zrobił- jakiś taki wolniejszy mi się wydaje... no co Molina- mistrzem chyba już nie będzie, ale zapowiedź walki z Kliczką- będzie się działo
pksmlody Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Włodarczyk wg. mnie to już tylko "dmuchanie balonika" przez promotorów. Patrząc na jego postawę w ringu, to stwierdzam, że mistrzem to on już był i chwała mu za to. Tyle. AJ przekozak. Siła, młodość, warunki fizyczne. VS Kliczko będzie ogień Can't wait!
wypsiu Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2016 Nie będzie ognia , będzie to sparing pokazowy i Kliczko zakończy karierę, jak wcześniej nie dojdzie do kontuzji... Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
domjenick Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 kliczko jest już stary, a Antek jest dużo młodszy, szybszy i przede wszystkim ma to, co Kliczko miał lata temu- potencjał i warunki, które jak dobrze wykorzysta- będzie panował w ciężkiej przez lata, jak On
lukaszooo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) AJ vs K - według mnie obaj beda walczyć bardzo zachowawczo ze względu na potencjał obu zawodników, skonczy sie na punkty. K. Włodarczyk - lubie tego gościa ale ostatnio ma słaby okres, rozwodzi sie a kazdy wie ze krzysiek jest slaby psychicznie, według mnie juz niedługo dostanie kolejną walkę o pas bo młode wilczki beda chcieli na nim zarobić. Nikt nie napisał o paru ciekawych walkach np - Whyte vs Chisora, piękna walka która zostanie najlepszą w tym roku, wszystkie walki powinny tak wyglądać, mega twardziele. - R. Jackiewicz strasznie lubie tego gościa (jest z mojej okolicy, grałem z nim w piłkę a jakies 15 lat temu byłem na paru zadymach w której był prowokatorem ) szkoda ze jak zwykle olał temat i nie zdobył pasa................... - Dąbrowski- nie widziałem walki ale z tego co piszą pokazał kawał serca i czekam na starcie ze znanym zawodnikiem a potem moze PBN i powrót Fonfary na polski ring - Cieślak vs Jeżewski, nie lubie cieślaka i według mnie gośc nie ma talentu a jedynie jest zwykłym tępym chuliganem, jego wypowiedzi są smieszne i ograniczone. Jeżewski dał fajną walkę ale niestety na jej podstawie pokazana została siła promotorska Wasilewskiego. Wasil wie ze nic z niego nie bedzie z cieślaka i bije mu rekord jak szpilce. Edytowane 12 Grudnia 2016 przez lukaszooo
domjenick Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Whyte vs Chisora, widziałem i popieram- walka , jakiej dawno nie widziałem, ciekwawy jestem, czy Chisora jeszcze będzie lepszy, czy to już jest wszystko, co osiągnął, jesli tak- to raczej mistrzem nie będzie, choć na pewno jeszcze niejedną dobrą walkę z jego udziałem zobaczymy
wypsiu Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Panowie już po wadze ... Antek 113 Kg Władek 109 kg. Zapowiada się za***ista gala ... Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
lukaszooo Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Bez wątpienia jest to największe wydarzenie wagi ciężkiej od czasu walki Witalij Kliczko / Lennox Lewis. Według mnie ostatnie 3 lata były dla wagi ciężkiej bardzo dobre bo wkońcu skończył sie zastój który stworzył Kliczko.
bobek80081 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Witam.Mam pytanko gdzie można obejżeć całą galę?
chudy13101980 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Przyłączam się do pytania.Wysłane z s7 Edge
pksmlody Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Na Polsacie Sport transmisja od 19:30. Jeśli nie posiadacie PS, na pewno będzie mnóstwo streamów / sopcastów. Po starcie samej już gali postaram się coś Wam podrzucić. No i oczywiście Joshua > Klitschko, bez wątpienia, KO do 5 rundy (jeśli nie do 3). Taki mój typ
wypsiu Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Co do typowania , to wszystko zalerzy od dyspozycji Władka. KO może puść w dwie strony, nikt nie wie jak się zachowa Joshua po Władka kontrze .Chyba nawt on sam tego nie wiem, bo nigdy nie było w takiej sytuacji i wszystko kończył do 7 rundy . Jeśli Władek jest w dobrej formie fizycznej (na wadze wygląda za***iście) a przede wszystkim psychicznej to walka raczej będzie trwała cały dystans i sędziowie będą punktować dla młodego wilka . Więc moim skromnym zdaniem Władek zrobił dobra wagę 109 kg bo liczy na szybkość i kontrę.
pksmlody Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Tomasz, "Doktor" nigdy nie był tak szybki jak Joshua. To po 1. Po 2 - jak mówią eksperci, a nie, że jest to tylko moje zdanie - jeszcze nikt nie bił tak mocno jak Joshua w wadze ciężkiej. po 3 - Wladimir ma 41 lat... po 4 - Wygląda dobrze, ok, ale myślę że sam wiesz, i każdy kto to kiedyś robił, że zbijanie wagi nie jest "zdrowe", tym bardziej, że on nigdy nie ważył tak mało (!) przed walką. Po prostu go nie widzę w tej walce
wypsiu Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 2 godziny temu, pksmlody napisał: Tomasz, "Doktor" nigdy nie był tak szybki jak Joshua jeszcze nikt nie bił tak mocno jak Joshua w wadze ciężkiej. Myślę że chyba cie poniosła fantazja...;) Obecnie w ciężkiej nie ma i jeszcze długo nie będzie, tak idealnie i dobrze ułoźonego zawodnika technicznie z za***ista praca nóg jak bracia K. Następnie w czołówce WH wszyscy mocno biją. Joshua zapowiada się na wielkiego mistrza w tej kategorii, ale jak na razie nie miał za ciekawych przeciwników. Dzisiaj przyjdzie czas aby pokazał na tle Władka czy będzie królował w tej kategorii ...;)
chudy13101980 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 A na Ipla można sobie wykupić nie będąc abonentem Polsatu? Wysłane z s7 Edge
Rekomendowane odpowiedzi