Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj Głowacki, będzie bombardowanie...;)

Ukrainiec wypunktował technicznie Głowackiego.Wszyscy byli przyszykowany na ostre grzmoty a tu niespodzianka....;)

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 161 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a4 klub nie żyje światem boksu?

Włodarczyk vs Harth właśnie trwa. Do tego Joshua vs Molina!

Co sądzicie? Na razie jestem zdegustowany pracą sędziego w starciu Cieślaka z Jeżewskim ... Dramat :facepalm:

Czekam na Anthony'ego :) Ma chłopak warunki / moc / potencjał żeby być jednym z Wielkich :)

Opublikowano

Włodarczyk- chyba trochę zardzewiał, albo wiek już swoje zrobił- jakiś taki wolniejszy mi się wydaje... no co Molina- mistrzem chyba już nie będzie, ale zapowiedź walki z Kliczką- będzie się działo :wink4:

Opublikowano

Włodarczyk wg. mnie to już tylko "dmuchanie balonika" przez promotorów. Patrząc na jego postawę w ringu, to stwierdzam, że mistrzem to on już był i chwała mu za to. Tyle. :hi:

AJ przekozak. Siła, młodość, warunki fizyczne. VS Kliczko będzie ogień :) Can't wait! :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Nie będzie ognia , będzie to sparing pokazowy i Kliczko zakończy karierę, jak wcześniej nie dojdzie do kontuzji...;)

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

kliczko jest już stary, a Antek jest dużo młodszy, szybszy i przede wszystkim ma to, co Kliczko miał lata temu- potencjał i warunki, które jak dobrze wykorzysta- będzie panował w ciężkiej przez lata, jak On

Opublikowano

AJ vs K - według mnie obaj beda walczyć bardzo zachowawczo ze względu na potencjał obu zawodników, skonczy sie na punkty.

K. Włodarczyk - lubie tego gościa ale ostatnio ma słaby okres, rozwodzi sie a kazdy wie ze krzysiek jest slaby psychicznie, według mnie juz niedługo dostanie kolejną walkę o pas bo młode wilczki beda chcieli na nim zarobić.

Nikt nie napisał o paru ciekawych walkach np

- Whyte vs Chisora, piękna walka która zostanie najlepszą w tym roku, wszystkie walki powinny tak wyglądać, mega twardziele.

- R. Jackiewicz strasznie lubie tego gościa (jest z mojej okolicy, grałem z nim w piłkę a jakies 15 lat temu byłem na paru zadymach w której był prowokatorem :) ) szkoda ze jak zwykle olał temat i nie zdobył pasa...................

- Dąbrowski- nie widziałem walki ale z tego co piszą pokazał kawał serca i czekam na starcie ze znanym zawodnikiem a potem moze PBN i powrót Fonfary na polski ring :)

- Cieślak vs Jeżewski, nie lubie cieślaka i według mnie gośc nie ma talentu a jedynie jest zwykłym tępym chuliganem, jego wypowiedzi są smieszne i ograniczone. Jeżewski dał fajną walkę ale niestety na jej podstawie pokazana została siła promotorska Wasilewskiego. Wasil wie ze nic z niego nie bedzie z cieślaka i bije mu rekord jak szpilce.

Edytowane przez lukaszooo

Opublikowano

Whyte vs Chisora,
widziałem i popieram- walka , jakiej dawno nie widziałem, ciekwawy jestem, czy Chisora jeszcze będzie lepszy, czy to już jest wszystko, co osiągnął, jesli tak- to raczej mistrzem nie będzie, choć na pewno jeszcze niejedną dobrą walkę z jego udziałem zobaczymy :wink4:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Baby Face :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Panowie już po wadze ...;) Antek 113 Kg Władek 109 kg. Zapowiada się za***ista gala ...

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Bez wątpienia jest to największe wydarzenie  wagi ciężkiej od czasu walki Witalij Kliczko / Lennox Lewis. Według mnie ostatnie 3 lata były dla wagi ciężkiej bardzo dobre bo wkońcu skończył sie zastój który stworzył Kliczko. 

Opublikowano

Witam.Mam pytanko gdzie można obejżeć całą galę?

Opublikowano

Przyłączam się do pytania.

Wysłane z s7 Edge

Opublikowano

Na Polsacie Sport transmisja od 19:30. Jeśli nie posiadacie PS, na pewno będzie mnóstwo streamów / sopcastów. Po starcie samej już gali postaram się coś Wam podrzucić.

No i oczywiście Joshua > Klitschko, bez wątpienia, KO do 5 rundy (jeśli nie do 3). Taki mój typ :)

Opublikowano
  • Autor

Co do typowania , to wszystko zalerzy od dyspozycji Władka. KO może puść w dwie strony, nikt nie wie jak się zachowa Joshua po Władka kontrze .Chyba nawt on sam tego nie wiem, bo nigdy nie było w takiej sytuacji i wszystko kończył do 7 rundy . Jeśli Władek jest w dobrej formie fizycznej (na wadze wygląda za***iście) a przede wszystkim psychicznej to walka raczej będzie trwała cały dystans i sędziowie będą punktować dla młodego wilka . Więc moim skromnym zdaniem Władek zrobił dobra wagę 109 kg bo liczy na szybkość i kontrę.

Opublikowano

Tomasz, "Doktor" nigdy nie był tak szybki jak Joshua. To po 1. Po 2 - jak mówią eksperci, a nie, że jest to tylko moje zdanie - jeszcze nikt nie bił tak mocno jak Joshua w wadze ciężkiej. po 3 - Wladimir ma 41 lat... po 4 - Wygląda dobrze, ok, ale myślę że sam wiesz, i każdy kto to kiedyś robił, że zbijanie wagi nie jest "zdrowe", tym bardziej, że on nigdy nie ważył tak mało (!) przed walką.

Po prostu go nie widzę w tej walce :)

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, pksmlody napisał:

Tomasz, "Doktor" nigdy nie był tak szybki jak Joshua  jeszcze nikt nie bił tak mocno jak Joshua w wadze ciężkiej. 

Myślę że chyba cie poniosła fantazja...;)  Obecnie w ciężkiej nie ma i jeszcze długo nie będzie, tak idealnie i dobrze ułoźonego zawodnika technicznie z za***ista praca nóg jak bracia K. Następnie w czołówce WH wszyscy mocno biją. Joshua zapowiada się na wielkiego mistrza w tej kategorii, ale jak na razie nie miał za ciekawych przeciwników. Dzisiaj przyjdzie czas aby pokazał na tle Władka  czy będzie królował w tej kategorii ...;) 

Opublikowano

A na Ipla można sobie wykupić nie będąc abonentem Polsatu?

Wysłane z s7 Edge

Opublikowano

Zobaczymy już za parę godzin... ;)

Opublikowano

XaSn74n.jpg