Opublikowano 29 Listopada 201510 l Autor Jakie baty.Ta walka nic wspólnego nie miała z boksem. Obydwoje wypadli żałośnie i powinni być nominowani do najgorszej walki o 4 pasy MS w ostatnim dziesięcioleciu.Fury nie powinien być MŚ tylko tymczasowym posiadaczem pasów.
Opublikowano 29 Listopada 201510 l kliczko nie pokazał za wiele, ale fury wygrał walkę, chyba tylko dlatego, że udało mu się dotrwać do końca....czekam na rewanż...
Opublikowano 30 Listopada 201510 l Rewanż będzie wyglądał tak samo ! Waga ciężka potrzebuje przewietrzenia i nowych czarnych pięści !Czy w Ameryce zaczęło brakować rosłych czarnoskórych chłopów ?
Opublikowano 30 Listopada 201510 l Autor Lepiej będzie dla wagi ciężkiej jak Kliczko zakończy karierę.Jesli tak będzie to w sumie prawie każdy ma szanse na zdobycie mistrzowskiego tytułu i zapisać sie w historii jako MS.Byłaby okazja zobaczyć kilka dobrych walk i coś by się ruszyło w ciężkiej.
Opublikowano 30 Listopada 201510 l Jakie baty.Ta walka nic wspólnego nie miała z boksem. Obydwoje wypadli żałośnie i powinni być nominowani do najgorszej walki o 4 pasy MS w ostatnim dziesięcioleciu.Fury nie powinien być MŚ tylko tymczasowym posiadaczem pasów.Ale,jednak przegrał na punkty jak by nie było.tąpniete z LG F60
Opublikowano 30 Listopada 201510 l ednak przegrał na punkty walka o tytuł powinna się zakończyć przez KO, albo zdecydowaną przewagą punktową, żeby nie było wątpliwości, czy "stary" mistrz jest jeszcze w formie, lub "pretendent" jest wystarczająco dobry, by nikt nie miał wątpliwości, co do werdyktu, a tutaj- to razem z walczącymi- nie byliśmy do końca pewni, kto tą walkę wygrał...i dlaczego... no pewnie teraz, coś się ruszy w ciężkiej
Opublikowano 2 Grudnia 201510 l Rewanż będzie wyglądał tak samo ! Waga ciężka potrzebuje przewietrzenia i nowych czarnych pięści ! Czy w Ameryce zaczęło brakować rosłych czarnoskórych chłopów ? Kliczko był najbardziej strzeżonym mistrzem świata,myślę,że dla równowagi znalazło by się też kilku Słowian zwłaszcza ruskich. Niestety potrwa to jeszcze trochę,bo musi się odbyć jeszcze żenada stulecia http://sportowefakty.wp.pl/boks-zawodowy/564178/oficjalnie-bedzie-rewanz-kliczko-vs-fury Szkoda,bo wydaje mi się,że Fury jest łatwy do oklepania i mogło by się dużo dziać w ciężkiej. Edytowane 2 Grudnia 201510 l przez GILI
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l Trzeba by też wziąć pod uwagę, że Władek zmaga się z depresją małżonki i ukraińskimi problemami - może przez to był taki zamulony w walce z Fury'm - fakt, że obaj wypadli słabo, ale Władek wyraźnie nie był sobą
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l Pogromca kelnerów dziś walczy,a tu cisza Wilder raczej nie spał na treningu,a Szpilka wygląda jak śledź w occie Edytowane 16 Stycznia 201610 l przez GILI
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l Mam nadzieję, że szpilka zaliczy szybki i porządny nokaut. Może w końcu nabierze ogłady bo to co teraz reprezentuje swoim zachowaniem
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l podgrzewanie atmosfery- dajmy szanse szpilce, może już jest gotowy, by być Mistrzem Swiata, wielu było pretendentów, którzy zachowywali się podobnie- niewielu zostało Mistrzami Wilder też nie odbiega zachowaniem od Artura, jakby nie patrzeć- będzie ostra młócka w ringu- ale kto wygra? ciężko przewidzieć, obydwaj mają szanse, choć Wilder wygląda lepiej, ale i Szpilka chyba jest w swojej najlepszej formie- zobaczymy
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l Autor Dominik zejdźmy na ziemię. . Pineska nawet w tak słabej wadze ciężkiej nie jest w stanie nic zrobić. W boksie zdarzają się niespodzianki, ale nie Cuda... Jego wyjazd wiąże się tylko i wyłącznie o ściągnięcie do USA kibiców widzów boksu. W Ameryce odradza się waga ciężka. Kiedyś Andrzej Fonfary była walka przed główna o pas . Po Andrzeja walce na głównej została połowa widzów... Ale jeśli chodzi o galę to zapowiada się ciekawie. W UK powrót Haye. W USA ciekawe walki Głazkow, Sulęcki.... Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l Szpilka-wilder o 3 na Polsacie w ppv? Czy darmo? Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l Posturami to Wilder wygląda jak prawdziwy bokser, szpilka dużo gorszą posture ma Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l postura nie walczy ale nie chciałbym takiego mistrza jak Artur Szpilka...
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l Autor http://www.ringpolska.pl/boks-na-swiecie/waga-ciezka-boks/44537-walka-haye-de-mori-dzisiaj-na-zywo-w-internecie Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Na ringpolska można na żywo zobaczyć walkę Hayea Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l wiecie moze o ktorej dokładnie ma szpilka walczyc ? Bo chcialem wstac na jego walke. Dzieki
Opublikowano 16 Stycznia 201610 l nie wiem jak Szpilka chce to przeżyć a wygrać, to w ogóle niemniej jednak szacunek i powodzenia