Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jakie baty.Ta walka nic wspólnego nie miała z boksem. Obydwoje wypadli żałośnie i powinni być nominowani do najgorszej walki o 4 pasy MS w ostatnim dziesięcioleciu.Fury nie powinien być MŚ tylko tymczasowym posiadaczem pasów.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 161,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kliczko nie pokazał za wiele, ale fury wygrał walkę, chyba tylko dlatego, że udało mu się dotrwać do końca....czekam na rewanż...

Opublikowano

Rewanż będzie wyglądał tak samo ! Waga ciężka potrzebuje przewietrzenia i nowych czarnych pięści !
Czy w Ameryce zaczęło brakować rosłych czarnoskórych chłopów ?

Opublikowano
  • Autor

Lepiej będzie dla wagi ciężkiej jak Kliczko zakończy karierę.Jesli tak będzie to w sumie prawie każdy ma szanse na zdobycie mistrzowskiego tytułu i zapisać sie w historii jako MS.Byłaby okazja zobaczyć kilka dobrych walk i coś by się ruszyło w ciężkiej.

Opublikowano

Jakie baty.Ta walka nic wspólnego nie miała z boksem. Obydwoje wypadli żałośnie i powinni być nominowani do najgorszej walki o 4 pasy MS w ostatnim dziesięcioleciu.Fury nie powinien być MŚ tylko tymczasowym posiadaczem pasów.

Ale,jednak przegrał na punkty jak by nie było.

tąpniete z LG F60

Opublikowano

ednak przegrał na punkty
walka o tytuł powinna się zakończyć przez KO, albo zdecydowaną przewagą punktową, żeby nie było wątpliwości, czy "stary" mistrz jest jeszcze w formie, lub "pretendent" jest wystarczająco dobry, by nikt nie miał wątpliwości, co do werdyktu, a tutaj- to razem z walczącymi- nie byliśmy do końca pewni, kto tą walkę wygrał...i dlaczego... no pewnie teraz, coś się ruszy w ciężkiej
Opublikowano

Rewanż będzie wyglądał tak samo ! Waga ciężka potrzebuje przewietrzenia i nowych czarnych pięści !

Czy w Ameryce zaczęło brakować rosłych czarnoskórych chłopów ?

Kliczko był najbardziej strzeżonym mistrzem świata,myślę,że dla równowagi znalazło by się też kilku Słowian zwłaszcza ruskich.

Niestety potrwa to jeszcze trochę,bo musi się odbyć jeszcze żenada stulecia http://sportowefakty.wp.pl/boks-zawodowy/564178/oficjalnie-bedzie-rewanz-kliczko-vs-fury

Szkoda,bo wydaje mi się,że Fury jest łatwy do oklepania i mogło by się dużo dziać w ciężkiej.

Edytowane przez GILI

Opublikowano

Trzeba by też wziąć pod uwagę, że Władek zmaga się z depresją małżonki i ukraińskimi problemami - może przez to był taki zamulony w walce z Fury'm - fakt, że obaj wypadli słabo, ale Władek wyraźnie nie był sobą :kwasny:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pogromca kelnerów dziś walczy,a tu cisza :grin:

Wilder raczej nie spał na treningu,a Szpilka wygląda jak śledź w occie

Edytowane przez GILI

Opublikowano

Mam nadzieję, że szpilka zaliczy szybki i porządny nokaut. Może w końcu nabierze ogłady bo to co teraz reprezentuje swoim zachowaniem :facepalm:

Opublikowano

podgrzewanie atmosfery- dajmy szanse szpilce, może już jest gotowy, by być Mistrzem Swiata, wielu było pretendentów, którzy zachowywali się podobnie- niewielu zostało Mistrzami :wink4: Wilder też nie odbiega zachowaniem od Artura, jakby nie patrzeć- będzie ostra młócka w ringu- ale kto wygra? ciężko przewidzieć, obydwaj mają szanse, choć Wilder wygląda lepiej, ale i Szpilka chyba jest w swojej najlepszej formie- zobaczymy

Opublikowano
  • Autor

Dominik zejdźmy na ziemię. .;) Pineska nawet w tak słabej wadze ciężkiej nie jest w stanie nic zrobić. W boksie zdarzają się niespodzianki, ale nie Cuda... Jego wyjazd wiąże się tylko i wyłącznie o ściągnięcie do USA kibiców widzów boksu. W Ameryce odradza się waga ciężka. Kiedyś Andrzej Fonfary była walka przed główna o pas . Po Andrzeja walce na głównej została połowa widzów...;) Ale jeśli chodzi o galę to zapowiada się ciekawie. W UK powrót Haye. W USA ciekawe walki Głazkow, Sulęcki....;)

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Szpilka-wilder o 3 na Polsacie w ppv? Czy darmo?

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Szpilka-wilder o 3 na Polsacie w ppv? Czy darmo?

Za darmo

Opublikowano

Posturami to Wilder wygląda jak prawdziwy bokser, szpilka dużo gorszą posture ma

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

postura nie walczy ale nie chciałbym takiego mistrza jak Artur Szpilka...

Opublikowano
  • Autor

http://www.ringpolska.pl/boks-na-swiecie/waga-ciezka-boks/44537-walka-haye-de-mori-dzisiaj-na-zywo-w-internecie

Na ringpolska można na żywo zobaczyć walkę Hayea

Opublikowano

wiecie moze o ktorej dokładnie ma szpilka walczyc ? Bo chcialem wstac na jego walke. Dzieki

Opublikowano

nie wiem jak Szpilka chce to przeżyć

a wygrać, to w ogóle

niemniej jednak szacunek i powodzenia

Opublikowano

:grin: :grin: :grin: