Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsza walka i nasz wygrał Cendrowski górą !.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 160,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zaczyna się :naughty:

Opublikowano

Diablo ładnie walczy , myślę że wygra na punkty.

---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ----------

Piękna walka . Musiał wygrać !!! Pokazał dobry boks !!!

Opublikowano
:good:
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj u helmutow.

Opublikowano

Gdzieś na necie można to obejrzeć ?

Opublikowano

Rahman-to już na emeryturę powinien sobie pójść...:facepalm:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Polecam obejrzenie całej walki RIOS- ALVARADO to będzie chyba walka roku bombardowanie od pierwszego gongu....:kox:

Brandon Rios TKO7 Mike Alvarado - YouTube

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

gdzie będzie walka?chodzi mi o stację TV?

Opublikowano

Jeszcze nie wiem, znając życie to pewnie zrobią płatne ale wiesz dla nas to nie problem :decayed:

Opublikowano

Jeszcze nie wiem, znając życie to pewnie zrobią płatne ale wiesz dla nas to nie problem :decayed:

wiem i dlatego pytam:grin::wink:

Opublikowano
  • Autor

Będzie można zobaczyć walkę na programie RTL i internet ....:wink:

Co do walki to obawiam się o Wacha aby go nie zżarła trema,taka gala trzy pasy mistrzowskie, publiczność i to że walczy u helmutów więc trzeba się wykazać......:kwasny:

Co do reszty to w tej walce i kategorii wagowej jest wszystko możliwe i jeden jaki drugi może przegrać przed czasem.

W sobotę była walka Marco Huck - Firat Arslan gdzie Arslan rozbił tego sztucznego mistrza ale i tak przegrał na punkty.

Były przymiarki do walki Diablo -Huck ale z pewnością by go helmuty okradli,ale i tak Diablo po sobotnie walce powiedział co myśli o tym pajacu.

cytuje :

"Diablo" na żywo oglądał wątpliwą wygraną Hucka z Firatem Arslanem. Polaka zaproszono też na konferencję po walce.

- Gdy padło pytanie o plany Hucka, prowadzący wywołał Krzyśka - relacjonuje "Super Expressowi" promotor Włodarczyka, Piotr Werner.

- "Diablo" wtedy wypalił, że Huck powinien dać sobie spokój z walkami w obronie paska WBO i stanąć do męskiego pojedynku właśnie z nim, prawdziwym czempionem prestiżowej organizacji WBA. Niemiec zerwał się zdenerwowany. Krzysiek krzyknął, że potrzebuje tylko kilku chwil na rozgrzewkę i już mogą się bić. Sytuację uspokoił promotor Hucka, Kalle Sauerland.

Turniej "Super Czterech" to pomysł telewizji ARD. Oprócz Polaka i Niemca mieliby w nim wystąpić boksujący w Niemczech Kubańczyk Yoan Pablo Hernandez (28 l.) i Amerykanin BJ Flores (33 l.). Obóz "Diablo" woli tę opcję niż pojedynek z Huckiem. Dzięki temu nasz mistrz stoczy trzy walki, w tym jedną w USA.

Więc pomysł na turniej "Super Czterech" jest bardzo dobrym pomysłem gdzie Huck będzie walczyła na neutralnym gruncie i nie będzie przekrętów Sauerlanda.

Opublikowano

Gdzie by nie była transmitowana to muszę ją obejrzeć :whistling:

Opublikowano

Wiedziałem że jeśli Hukić nie przegra przed czasem to niemiaszki wydrukują jego wygraną.Niestety u nich to norma choć Michalczewski nie narzekał bo nabili mu ładny rekord bez przegranej walki a zbierał też bęcki choćby od Rokidżianiego w pierwszej ich walce

Opublikowano

Kliczko- Wach ma pokazać też stacja RTL, która jest ogólnie dostępna na satelicie Hotbird.

Ciekawe tylko czy zakodują ?

Po co płacić jak łoś 40zł za PPV jak na cyfrze jest na kanale 302.

Opublikowano

a na ence, ktoś wie gdzie? jak nie to zostaje meczyki.pl.. nikt nie jest chyba tak głupi, zeby płacić taką mamone :facepalm:

całym sercem dziś za Wachem, ale jakoś od czasow Endrju boks nie jest już dla mnie takim widowiskiem jak kiedyś..

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie :whistling: Oby się tylko nie okazało że tego Mariusza przereklamowali za wzrost i wagę a skończy się na tym że dostanie w szczene i padnie jak kłoda:decayed:

Opublikowano

Po co płacić jak łoś 40zł za PPV

choć by po to, by obejrzeć to i posłuchać w polskim języku, dać zarobić zawodnikom, bo też mają z tego prowizje, pewnie znalazło by się jeszcze kilka powodów...