SoMeS Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 polecam się na przyszłość :gwizdanie:
grzesu3 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Witam Dziś zabrałem się za usuwanie napisów A4 i 1.8. Żyłka w dłoń i do pracy rozpuszczalnik, potem pasta tempo i po temacie
Szamek Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 koledzy, a czy po usunięciu napisów z klapy pozostaje duża różnica w lakierze? wiadomo że ten pod znaczkami nie był narażony na warunki atmosferyczne itp. i zapewne będzie świeższy, jaśniejszy. chodzi mi tutaj o kolor granatowy.
wojtas-audi Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Spolerujesz ladnie i nie bedzie sladu
grzesu3 Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 koledzy, a czy po usunięciu napisów z klapy pozostaje duża różnica w lakierze? wiadomo że ten pod znaczkami nie był narażony na warunki atmosferyczne itp. i zapewne będzie świeższy, jaśniejszy. chodzi mi tutaj o kolor granatowy. Tez się tego obawiałem, ale po użyciu pasty tempo nic nie widać.
SoMeS Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 miejsca te są na tyle małe że nawet bez pasty nie rzucały by się w oczy... dziwię się że ten temat jeszcze nie jest zamknięty
Rekomendowane odpowiedzi