Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Czarna folia( nie carbon) z połyskiem na dach a4 avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

szkoda że kolega KERCZI nie jest troszkę bliżej Łodzi - chętnie bym też okleił daszek

nie masz daleko z Lodzi...wpadnij kiedys na pol dnia to sie pomysli :)

Opublikowano

szkoda że kolega KERCZI nie jest troszkę bliżej Łodzi - chętnie bym też okleił daszek

jak już wykombinuję jaką :mysli: mat czy połysk to dam znać :wink4:[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 22:19_________________________________________________poza tym muszę jeszcze ogarnąć relingi tj. zdjęcie relingów i miejsce po nich :mysli:

Opublikowano

Kusi trochę to oklejenie ta folia a powiedzcie mi jak by to wyglądało na srebrnej audi myslałem o ciemnym dachu maska i tylna klapa macie moze jakieś zdjęcia

Opublikowano

Kusi trochę to oklejenie ta folia a powiedzcie mi jak by to wyglądało na srebrnej audi myslałem o ciemnym dachu maska i tylna klapa macie moze jakieś zdjęcia

A przeglądałeś ten wątek? :cool1:
Opublikowano

Przegladałem i zauważyłem tylko 1 srebrną audi tylko z folia na dachu

Opublikowano

Ja u siebie mam oklejone listwy i popielniczki wewnątrz folią 3m carbon i sam zakładałem. Powiem Wam że laminaty polecam do wewnątrz natomiast na zewnątrz już bym sobie tego w życiu nie założył. Miałem jakiś czas lusterka zrobione też folią 3m i jak auto jest przykurzone czy troche brudne to wygląda to jak jakiś wieś tuning, inna sprawa że każdy daje gwarancje a te laminaty jeżeli brzego nie są podwinięte jakoś pod element lubią się podrywać i wstawać od wysokich temperatur np w lato jak auto postoi na słońcu. Co do cen to na samą folie do oklejenia dachu np w avancie trzeba liczyć między 200-300 zł więc ceny 400 -500 zł za dach są jak najbardziej ok. Śmieszył mnie podobny temat na innym forum miłośników aut z grupy vag w Łodzi gdzie ktoś właśnie szukał firmy zajmującej się tym i były rzucane ceny za dach 80-100zł :). Jak by ktoś chciał obklejać jakieś elementy służe poradą i pomocą, mogę nawet za kaske odpowiednią to zrobić o ile będą to elementy wewnętrzne

Opublikowano

Przegladałem i zauważyłem tylko 1 srebrną audi tylko z folia na dachu

:gwizdanie:

DSC_10111.jpg

DSC_0963.jpg

Opublikowano

jak już wykombinuję jaką :mysli: mat czy połysk to dam znać :wink4:[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 22:19_________________________________________________poza tym muszę jeszcze ogarnąć relingi tj. zdjęcie relingów i miejsce po nich :mysli:

Karol ma patent na relingi :gwizdanie: sam demontował ,polecam mat :naughty: nie ma żadnych śladów -rys po 2 latach
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A wie ktoś jakie koszta oklejenia całego auta? Interesuję mnie biały połysk/perła + czarny dach w połysku

Opublikowano

A wie ktoś jakie koszta oklejenia całego auta? Interesuję mnie biały połysk/perła + czarny dach w połysku

sedan 2000-2600 pln, [br]Dopisany: 17 Październik 2010, 03:57_________________________________________________Dzisiaj w ramach walki z nuda, KLUCZYK CARBON EDITION :decayed:

d59f90614fb72347.jpg

Opublikowano

3m di-noc? Pięknie wyszło

Opublikowano

3m di-noc? Pięknie wyszło

Nie, ja jakos preferuje ORACAL :) - bardziej mi sie podoba struktura :)

tak zrobione z resztki przy oklejaniu listew wewnetrznych, ale efekt calkiem przyjemny, oczywiscie jak dla mnie... :)

Opublikowano

A pokaż jak listwy wyszły, bo struktura faktycznie fajnie wygląda

Opublikowano

A pokaż jak listwy wyszły, bo struktura faktycznie fajnie wygląda

ma zakaz :naughty:
Opublikowano

przeciez wszystko jest w watku:

DSC01265.JPG

07042010057.jpg

07042010061.jpg

DSC01145.JPG

IMG_5249.JPG