Farszu Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Witam mam problem cos mi stuka w zawieszeniu przód a4 b6 amory jeszcze na gwarancji łaczniki wachacze ok a dalej stuka .Jak bujam autem na postoju to słysze jakieś stuki odpinałem końcówki drązka tylko pojedyńczo i nic .Może ktoś miał podobny problem .Czy moga to byc poduszki amortyzatorów lub przekładnia jak ruszam kierownica to słysze stuk
soolek Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Poduszki amorków mogą być jak najbardziej - podnieś auto za błotnik do góry. Jak będzie puknięcie, to właśnie poduszki mogą być. Sprawdź też łączniki - przy kręceniu kółkiem mogą stukać.
maciejski Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 lapanie za blotniki nie jest najlepszym pomyslem
soolek Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Oczywiście Pudziana nie polecam do tego. Na pół metra unosić też nie trzeba. Z głową, a gwarantuje że błotnik zostanie na miejscu. Przynajmniej mój ma się nadal dobrze.
Farszu Opublikowano 12 Października 2009 Autor Opublikowano 12 Października 2009 Tak jak podnosze od góry to stuka zamówiłem lemfondera 2 szt tych poduszek mam nadzieje że to to
Farszu Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 wachacze wszystkie sprawdzałem
Farszu Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 Wypinałem je i sprawdzałem góra dół czy niepukają pozatym byłem na sprawdzeniu wachaczy u gościa i też stwierdził że są dobre. [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 11:52_________________________________________________poduszki wymienione i dalej lipa jak było tak dalej puka [br]Dopisany: 16 Październik 2009, 18:34_________________________________________________Już sam niewiem sprubuje jeszcze wymienić amortyzatory może to one pukają[br]Dopisany: 16 Październik 2009, 19:06_________________________________________________Problem rozwiązany pukały amortyzatory które sa jeszcze na gwarancji
Rekomendowane odpowiedzi