KRZYSIEKCZE Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 mam problem proszę o pomoc jak odpowietrzyć układ paliwowy A4. 1,9 tdi disel na pompowtryskach 115km, 2000 rocznik listopad,wymieniłam filtr paliwa, ,przedmuchiwałam węzyki i dalej nie pali jak odpali to tylko na chwile i gaśnie,nie wiem co się dzieje..co mam robić proszę o pomoc.może któryś z kolegów już miał taki problem i sobie w jakiś sposób poradził..i podpowie mi.... :mysli: [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 14:14_________________________________________________widzę że żaden z kolegów nie może mi pomóc...
antonio Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 a skąd wiesz że akurat jest zapowietrzony?? podepnij VAg i zobacz błędy
KRZYSIEKCZE Opublikowano 14 Października 2009 Autor Opublikowano 14 Października 2009 wiem bo już raz miałem takie coś ale wymieniłem filtr paliwa i jakoś do tej pory sie dawał radę,a teraz mi się stało tak samo nie wiem czy to od felernego paliwa czy to iż do końca wyjeździłem paliwo i tak się stało ale teraz nawet nie mam pojęcia co jest zrobiłem tak samo zresetowałam koputer i wymieniłerm pomę przedmuchałem wszystko i nalałem paliwo i nic,,,odpali ale zaraz gaśnie zapakla się kontrolka od oleju a olej w normie..co mam teraz robić...
antonio Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 zresetowałem komputer jak to rozumieć odpali ale zaraz gaśnie zapala się kontrolka od oleju a olej w normie..co mam teraz robić... to normalne- kontrolka gaśnie gdy silnik pracuje i jest ciśnienie bez VAGA można tylko wróżyć
KRZYSIEKCZE Opublikowano 14 Października 2009 Autor Opublikowano 14 Października 2009 przepraszam taki jestem zdenerwowany z tego wszystkiego napisałem że wymieniałem pompę paliwową,a wymieniłem filtr paliwa..taki jestem zły że wszystko mi po głowie chodzi ze złości na ten samochód..może teraz ktoś podsunie mi jakiś pomysł co mam dalej zrobić aby te auto odpaliło...[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 17:58_________________________________________________tak pomyślałem aby sie sprawdzić na VAGA ale teraz nie mam takiej możliwości..muszę radzić sobie sam i z pomocą was...
antonio Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 zapodaj samostartu i ruszy samostart to do ursusa
KRZYSIEKCZE Opublikowano 14 Października 2009 Autor Opublikowano 14 Października 2009 tak zalałem filtr..i wiecie co nic..mósiałem tą krowę ciągnąć na lince żeby odpaliła...załapała i zgasła...ale samostart nie próbowałem bo nawet nie wiem czy takie coś tu dostanę...
antonio Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 mósiałem tą krowę ciągnąć na lince żeby odpaliła...załapała i zgasła... może rozrząd już przeskoczył [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 18:35_________________________________________________lepiej skombinuj VAG bo narobisz tyle problemów, że Twoje TDI będzie się nadawało na złom
KRZYSIEKCZE Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Dzięki wszystkim za pomoc..moja A4 zapie.....jak trza...była jednak tak zapowietrzona że bez mechanika sie nie obeszło...pozdawiam wszystkich...
Rekomendowane odpowiedzi