Jarek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 siemka czy wiecie moze jak regulowac wajhe zmiany biegow tzn jak jade na 4 i dodaje gazu to mi delikatnie sie rusza wraz z dodawaniem i ujmowaniem gazu ???
pet3r Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 mam to samo, ale tylko na piatce. przy dodawaniu gazu rusza sie w przod, przy zdejmowaniu w tyl. czym jest to spowodowane?
Gość Murzyn Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 ale to jest zupelnie normalne, ze sie minimalnie przemieszcza
Kamill Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 ale to jest zupelnie normalne, ze sie minimalnie przemieszcza Oczywiscie ze jest normalne, skrzynia wisi na poduszkach, silnik tak samo, wszystko sie przemieszcza delikatnie. Do tego sam drazek ma troche luzu nawet po wlozeniu biegu, przy dodawniu i ujmowaniu gazu drazek porusza sie w zakresie tego luzu. U mnie w sierze to sie dopiero ruszalo, jak zlapalem za drazek i ciagnelem do góry to mi skrzynia o podloge waliła Audi ma jedne z lepszych skrzyn z jakimi sie spotkalem, przewyzszaja zywotnoscia silniki tdi ktore i tak sporo wytrzymują.
Gość Murzyn Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 U mnie w sierze to sie dopiero ruszalo dokladnie, w sierze w porownaniu do A4 to byla masakra
bratpit Opublikowano 13 Czerwca 2006 Opublikowano 13 Czerwca 2006 siemkaczy wiecie moze jak regulowac wajhe zmiany biegow tzn jak jade na 4 i dodaje gazu to mi delikatnie sie rusza wraz z dodawaniem i ujmowaniem gazu ??? Czasami jak mocno lata to jest to efekt wybitych poduszek pod skrzynią
spanky Opublikowano 13 Czerwca 2006 Opublikowano 13 Czerwca 2006 jezeli jest to zjawisko bardzo delikatne to nie ma sie czym przejmowac ... ;-)
Rekomendowane odpowiedzi