sebaa Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Witam Panowie, Mam pytanie odnośnie przewodów zapłonowych. Szukałem na forum, oraz googlowałem i nic konkretnego nie mogę znaleźć. Czy w tych modelach (2.0 benzynka ALT) się je wymienia ? Chodzi mi o taką profilaktyczną wymianę. Odnoszę wrażenie, że nie, ale chciałbym się dodatkowo upewnić. Oraz drugie pytanko. Jak się dobrać do świec zapłonowych. Tą "nakładkę" która siedzi na cewce się normalnie do góry wyciąga ? Czy trzeba ją przekręcić, ewentualnie użyć jakiegoś innego triku? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam!
arczito Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 ta nakladka na swiecach sie sciaga normalnie reka.
Przemo1979 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam Cewki są bezpośrednio na świecach, więc przewodów się nie wymienia ponieważ nie przepalają się od wysokiego napięcia. Tyle wiem. Pozdrawiam
arczito Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 cenna informacja. dziekujemy koledze
Rekomendowane odpowiedzi