Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Nie mogę otworzyć auta !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:wallbash:Proszę o pomoc!

Przyjechałem do teścia rozpakowałem auto i jak zamykałem usłyszałem pyknięcie w zamku :wallbash:

Okazało się że nie mogę otworzyć audi :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Mam zamek centralny ale tylko z kluczyka. jedyny działający zamek nie otwiera :wallbash:

Jestem 25km od Radomia. Może ktoś coś doradzi??

Opublikowano

Kluczyki mam. Ale zamek kręci się i nie otwiera :wallbash:

Opublikowano

musiałbyś spróbować starym słynnym sposobem długi w miarę sztywny drut odchylić delikatnie drzwi i spróbować nacisnąć przycisk do otwierania/zamykania ten kolo klamki wewnętrznej. :mysli: [br]Dopisany: 16 Październik 2009, 18:50_________________________________________________chociaż jak tak teraz myślę może to nie wiele dać skoro kluczyk nawet nie pomaga, ale spróbować można

Opublikowano

Też o tym pomyślałem podczas rozmowy butelkowej z teściem

Ewentualnie przez tylne drzwi delikatnie odchylając...

Ewentualnie dzwonił szwagier że juto podjedzie i pomoże (pracuje u seata)

Ma ktoś zdjęcie drzwi po zdjęciu poszycia????

Może jest na forum jakiś szpenio od zamków (ewentualnie od awaryjnego otwierania) który(gego moglibyście mi polecić?? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Możesz spróbować na siłe opuścić szybę kierowcy - znajomy tak zrobił, ale szczegółów nie znam.

Prowadnica może się zepsuć - dokładnie nie pamiętam jak to wygląda, ale ewentualny koszt uzywki nie powieninen być duży.

Opublikowano

bossawka Podaj maila. Nie będę pisał na forum, jak się otwiera nasze niunie. Lub skontaktuj się ze mna przez stronę w podpisie.

Opublikowano

:) udało się!!

Okazało się że pękło mi mocowanie cięgiełka przy kładce więc juto na zakupy do Słomczyna.

Opublikowano

:) udało się!!

Okazało się że pękło mi mocowanie cięgiełka przy kładce więc juto na zakupy do Słomczyna.

:>

Opublikowano

Zamków jeszcze nie kupiłem ale przyznam że krążące po necie pliki pdf z tzw wytrychami do aut w mojej b5 nie sprawdzają się. W razie czego służę pomocą gdyby ktoś miał problem podobny do mojego. Piszcie na pw