wyder Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Witam, jaki warsztat polecacie (MAZOWIECKIE) , znacie osobiście który robił wymianę audio w B6 (samego radia, sub fabryczny zostaję); Dystanse? Moduły "przejściówki"? Gdzie i za ile? Dziękuje za uwagę :gwizdanie: opcja użyta
Kowi87 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 chodzi Ci o samo podpiecie innego radia przecież to samemu mozna zrobic, potrzebna bedzie ci tylko kostka i ramka wszystko dostepne na alegro :gwizdanie:
wyder Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 Kostka to jaka? Ramka jaką polecacie? Dużo tego
Kowi87 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Kostka to jaka? Ramka jaką polecacie? Dużo tego ramka to cos takiego http://www.allegro.pl/item748098358_ramka_do_audi_a4_2001_f_vat.html a o kostke mozesz sie spytać sprzedawcy, czasem mają całe zestawy tzn ramka+kostka iso +separator antenowy(o ile to w ogóle potrzebne)+ wyjmaki do radia
wyder Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 Ok a gdzie mi te radio wymienią? w Wawie )
Kowi87 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Nie wiem jak niechcesz sam sie z tym bawic to podjedź moze na spota warszawskiego z zakupionymi już zabawakami, albo zapytaj na mazowieckim o takowy warsztat CA
akjam Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Ok a gdzie mi te radio wymienią? w Wawie ) Przecież wymiana radyjka to nie trudna sprawa...
wyder Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 ja mam 2 lewe ręce. ;/ wiem o tym ponieważ przy wyjowaniu płyty CD połamałem Radio ([br]Dopisany: 19 Październik 2009, 06:39_________________________________________________heh panowie jednak montuje sobie sub i wzmaka z radiem, kogo polecacie do montażu? Z MAZOWIECKIEGO [br]Dopisany: 19 Październik 2009, 16:11_________________________________________________Zamontowałem w BEMOCAR. (www.bemocar.pl) Polecam Niedrogo i profesjonalnie Można zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi