Dev Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Panowie Sharan ma tylko z jednej strony czujnik klocków. Problem rozwiązany . dzisiaj wymieniałem w Sharanie TDi tarcze i klocki były dwa kable
Filutek Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Devastation z którego roku był ten sharan. Bo te moje maja byc do 2002 i kumpel któremu je załatwiłem wpierw robił zadymę ze niema 2 czujników. Później dzwoni ze jest niby ok , bo rozmawiał z bratem i niby jest 1 czujnik. Sam już nie wiem co kurde jest grane. Ciekaw jestem czy bierze je i będzie mostkowal 2 czujnik dla świętego spokoju, albo jest naprawdę tylko z jednej strony.
Filutek Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 No to raczej to samo co 02 ciekawi mnie to i to bardzo.
spetsnaz Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 czujniki sa zawsze z dwóch stron zgadzam się.. po jednym z przodu i po jednym z tyłu. + A tak na serio to wychodziły z 1 lub 2 czujnikami zużycia w zależności od modelu. W zaciskach TRW (lucas) montowano klocki 2 czujnikowe, w ATE jedno.
Dev Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 taaaaa, znalazłem też to dziadostwo faktycznie na przód był tylko jeden czujnik
Rekomendowane odpowiedzi