coffee8 Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Witam wszystkich, troszkę mnie nie było, mimo tego, że świeży klubowicz ze mnie. Do rzeczy! Po przekręceniu kluczyka w stacyjce do zapłonu nie świeci mi się kontrolka od podgrzewania wstępnego świec żarowych. Dodajmy, że silnik jest zimny, na dworze od jakiegoś czasu również jest zimno, a podgrzewanie chyba nie działa. We wrześniu zaobserwowałem tę anomalię, a wtedy jeszcze nie było zimno. Sprawdziłem dopiero dzisiaj podejrzewaną przeze mnie żaróweczkę przy zegarach, ale to nie to, sprawdziłem również wszystkie bezpieczniki (kiepski ze mnie elektryk, więc myślałem, że może to mieć coś wspólnego). Dalej nie dłubię, chyba, że ktoś mnie nakieruje na cel, bo się nie znam. I tutaj prośba do przyjaciół z modelem z tej samej stajni, pomóżcie, proszę. Co to może być i jak to sprawdzić?
grippen Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 odepnij wtyczkę od czujnika wody z tyłu i zobacz czy ci się załączy podgrzewanie
coffee8 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 Nic to nie dało. Dzisiaj sprawdzałem i nic.
Rekomendowane odpowiedzi