Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] A4 Avant 1,8T APU małe co nie co

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i na poprzednich i na tych kolkach autko ladnie sie prezentuje i rowniez ladnie jezdzi :good:

Opublikowano

i na poprzednich i na tych kolkach autko ladnie sie prezentuje i rowniez ladnie jezdzi :good:

A-rek załóż wątek o swoim masz najpiękniejszy kolor audi...

Opublikowano
  • Autor

ja to widzę i czytam...

jestem lepszy w rozgrzewaniu turbiny, no a chyba każdy widział kto na metę przyjeżdżał pierwszy... :decayed:

każdy wie że i tak dostajesz i będziesz dostawał odemnie baty :polew:

auto takie sobie, fele słabe, środek słaby no i ta rdza... ja bym to sprzedał :gwizdanie:

Oj Pucuś twoja pewność Cię kiedyś zgubi :polew: z rolki to nie szło Ci tak dobrze (a raczej twojej maszynie) jak piszesz.

Jestem przekonany że to ja byłem szybszy :evil:

z kreski faktycznie byłeś lepszy bo i nawierzchnia była nie bardzo (pełno błota) wiec :quattro: zrobiło za Ciebie robotę :polew: :polew: :polew:

PS. co do turbiny to faktycznie jesteś mistrzem w jej rozgrzewaniu :notworthy: są na to dowody

1FFXPr.jpg

Opublikowano

chciałeś oszczędności było kupić diesla :decayed: Ale to jest moje zdanie, bo nie lubię jak ludzie robią kuchenki gazowe ze swoich samochodów :thumbdown: Gratuluje zakupu :)

A ja nie lubię jak mi samochód klekocze z rana i jak ktoś pier**li głupoty na forum!!!!

Opublikowano

A ja nie lubię jak mi samochód klekocze z rana i jak ktoś pier***i głupoty na forum!!!!

:naughty: proszę proszę jak to się ludzie obrażają za to, że komuś się nie podoba to, że niszczą swoje uturbione benzynki gazem :tongue4: Ciekawe kiedy Twoje 1,8 T zacznie "klekotać z rana" od tego gazu :polew: Każdy ma prawo do swojej opinii moja jest taka: "nie toleruję gazu", dziękuję za uwagę :hi:

Ładne auto :) Nowa felga ok, zmiana na plus :good:

Opublikowano

A ja nie lubię jak mi samochód klekocze z rana i jak ktoś pier***i głupoty na forum!!!!

:naughty: proszę proszę jak to się ludzie obrażają za to, że komuś się nie podoba to, że niszczą swoje uturbione benzynki gazem :tongue4: Ciekawe kiedy Twoje 1,8 T zacznie "klekotać z rana" od tego gazu :polew: Każdy ma prawo do swojej opinii moja jest taka: "nie toleruję gazu", dziękuję za uwagę :hi:

Widać, że nie masz zpojęcia o czym piszesz. Propagujesz to bo pewnie ktoś tak powiedział i powtarzasz jak papuga.

Diesel oszczedny :polew:

Opublikowano
  • Autor

chciałeś oszczędności było kupić diesla :decayed: Ale to jest moje zdanie, bo nie lubię jak ludzie robią kuchenki gazowe ze swoich samochodów :thumbdown: Gratuluje zakupu :)

Ano racja w b5 na cichego diesla nie ma co liczyć 90km,110km czy 115km to poczciwy klekot , a raczej grzechotnik :polew:

Choć złego słowa o tych motorkach (poza uciążliwym dla niektórych odgłosem pracy) nie mogę powiedzieć :good:

Jednak Sam osobiście wolałem kupić 1.8T :kox:

Opublikowano

:cool1: , :evil:

zachowujemy się Panowie , byle jak ale zawsze jakoś :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Ładne auto :) Nowa felga ok, zmiana na plus :good:

Nie zgodzę się z kolegą Gaz faktycznie może zniszczyć auto , ale ludziom którzy szukają bezwzględnej oszczędności :

- montują najtańsze instalacje

- zapominają o podstawowych czynnościach serwisowych (świece, olej, filtry itp)

- okresowym strojeniu instalacji

itd.

ale takie osoby które na siłę chcą oszczędzać na serwisowaniu auta, każde auto zajadą bez względu na to jak będzie zasilane :

czy ON czy PB czy LPG

i taka jest prawda :hi:

PS. dzięki za zauważenie nowej felgi :kox:

Opublikowano

Patrikos, no to widzę że za tydzień w piątek mamy ustawkę z rolki, pierwszy przejazd fakt, wygrałeś, bo wystartowałem z wolnych obrotów

drugi to wiesz jak było, nawet nie ruszyłeś :tongue4:, a trzeci? no dobra, remis, ale jak widzę mamy rozbieżne zdanie

zakładaj graty no i jedziemy

Opublikowano

A co zrobiłeś, że starymi felgami bo taki wzór się Piterze podoba :gwizdanie:

Opublikowano

:embarrassed: dziekuje. na 50 autek ktore byly ostatnio w Czestochowie ten kolor byl jedyny :naughty:

jak Skyliner juz wspomnial jakis czas temu zalozylem watek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

:embarrassed: dziekuje. na 50 autek ktore byly ostatnio w Czestochowie ten kolor byl jedyny :naughty:

jak Skyliner juz wspomnial jakis czas temu zalozylem watek

ja akurat pisałem coś innego :wink4:

że kiedyś chorowałem na twój kolorek czyli błękit nogaro (choć to było dosyć dawno i chciałem polakierowac moje pierwsze auto w tym kolorku) ale i tak uważam że to super kolorek dla indywidualistów .

Tak a pro po zgadnij jakich kolorków było na spociku w Czewie najwięcej :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 20:34_________________________________________________

A co zrobiłeś, że starymi felgami bo taki wzór się Piterze podoba :gwizdanie:

niedługo wracają do niuni bo to będzie mój pakiet zimowy :decayed:

A Pitek jak wsadzi ten zawias co ostatnio wciągnął to zapoda najmniej 18 " :punk:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 20:35_________________________________________________APU sprawdzone na hamowni :>

Przypominam, że jest to całkowita seria tak więc wynik bardzo zadowalający :kox:

1zy5lr.jpg

Teraz pora na kolejne mody czyli :

- TIP

- TEST PIPE

- stożek ITG lub wkładka KN

a żeby były na to fundusze od kilku dni w autku jest skarbonka w postaci Inst. LPG :gwizdanie:

Opublikowano

To teraz uzupełnić profil i instalację LPG i oszczedzać.

Jak to nie tajemnica to pochwal sie co założyłes za instalkę i za ile?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

To teraz uzupełnić profil i instalację LPG i oszczedzać.

Jak to nie tajemnica to pochwal sie co założyłes za instalkę i za ile?

Profilek uzupełniony :wink4:

O instalce już jest w 1 poście - założyłem BRC Seq24 [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 15:47_________________________________________________Od dzisiaj latam bez kata , w jego miejsce wsadziłem Test Pipe :>

Rezultat auto troszkę lepiej się wkręca niż z katem :kox:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 14:10_________________________________________________Są już nowe detale :decayed:

alu ramki na zegary i wskaznik boost

H0VEi.jpg

końcówki wydechu

H1770.jpg

CB

GiDvr.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawy pomysl z CB. Musze u siebie przyczaic jak to zamontowac

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ciekawy pomysl z CB. Musze u siebie przyczaic jak to zamontowac

No polecam , radyjka CB prawie nie widać , a obsługuje się je instynktownie :good:

Na dniach zabieram się za reaktywację CAR AUDIO :gwizdanie:

Co prawda będzie to skromny zestaw ale zawsze do przodu :kox:

Radyjko zamówione Kenwood KDC-4047UA

Do tego skrzynia z głośnikiem 10" do wyboru któryś z posiadanych :

JBL , Kenwood oba o mocy znamionowej ok. 100W

Do tego wzmacniacz :>

[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 19:07_________________________________________________Nowe radyjko i sub założone - gra całkiem przyjemnie :kox:

Opublikowano

hehe fajne fele :)

Opublikowano

Fajny avancik :good: Mody też w dobrym kierunku :notworthy: