Mroz Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Witam. tak jak w temacie jest napisane mam problem z nawiewem a konkretnie chodzi o nawiew przedniej szyby po prostu nie dzila! wszystkie pozostale dzialaja bez zarzutow. Nie wiem, czy powodem tego jest migajacy wyswietlkacz klimy? raz sie wyswietla temp. raz nie. prosze o porade. z gory dziekuje.
_Solar_ Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 silniczek moze padł...posprawdzaj podłaczenie wtyczek moze jakaś sie rozłaczyła
wojtekce Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 odczytaj błędy z klimatronika
Rafal27 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 a gdzie są te wtyczki. Nie jestem mechanikiem, ale jeżeli mogę to sam bym sobie to naprawił? też mam problem z nadmuchem w aucie. Niby pokazuje na ekranie, że dmucha, a nie dmucha (i to z każdym nawiewiem tak mam, nie tylko na szybę). Wymieniłem wczoraj bezpiecznik, bo myślałem, że problem jest właśnie w nim. Co ciekawe, po wymianie, po włączeniu zapłonu (dwa razy włączałem zapłon), dmuchało aż miło. Dzisiaj rano odpaliłem auto i już nie dmuchało. Może faktycznie to są te wtyczki o których mówicie, tylko gdzie ich szukać? pozdrawiam
marqs85 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zapodaj błedy climy to coś więcej się dowiesz, wciskasz obieg+nawiew szyba i potem po wyskoczeniu 1C ponownie obieg i Ci powie co za błedy masz.
hideen22 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Panowie mi wyskakują na climatroniku dwa błedy w ty 1c to jest 13.7 i 15.7 no i oczywiscie niedmucha na przednia szybe,przestało nagle próbowałem to vagiem ruszyć ale nic tylko tak dzwnie bzyczy jak sie robi test wyjść i nic...no i mam problem czy mam rozbierać cała deske??
Rekomendowane odpowiedzi