Karolek624 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Tak jak w temacie jestem posiadaczem audi z blaupunkt chorus musiałem odłączyć akumulator i byłem przekonany, że kodzik jest w dokumentach ponieważ autko kupiłem w salonie audi w niemczech ale niestety kodu nie ma ;( Jestem z Gdyni pytałem się w kilku miejscach cena za rozkodowanie 130-150 zł w internecie jest wiele generatorów ale do tego modelu nie znalazłem może ktoś pomorze podpowie a dla klubowiczów z 3 miasta jakiś tańszy fachura
fayera Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 150zł -to sobie liczą. ktoś z forum robi takie rzeczy,może się odezwie
NYNA Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Pytałeś w ASO? Mi w zeszłym roku za 50 zł kod podali
Karolek624 Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 Hmm ASO mam rozumieć przez to Serwis Audi ?? czy jakąś stację ... inna ?? bo jeśli chodzi o Serwis audi cena ta sama
NYNA Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 No mi w Serwisie Audi podali, 10 min. i po sprawie To ceny tam u was wysokie u nas rozkodowanie w normalnym warsztacie z car audio też kosztuje 50 zł tylko że nie robią na miejscu
Karolek624 Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 no o de mnie w serwisie w Sopocie chcieli 150zł szukam dalej a radyjko nadal nie gra
fayera Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Hmm ASO mam rozumieć przez to Serwis Audi ?? czy jakąś stację ... inna ?? bo jeśli chodzi o Serwis audi cena ta sama Oni podali Ci cenę za rozkodowanie ale zapytaj się o sam kod.Podasz vin i tyle...
NYNA Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 U mnie po VIN-ie nie dało się znaleźć to podpieli kompa i odczytali.
darkopolo Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Tak jak w temacie jestem posiadaczem audi z blaupunkt chorus musiałem odłączyć akumulator i byłem przekonany, że kodzik jest w dokumentach ponieważ autko kupiłem w salonie audi w niemczech ale niestety kodu nie ma ;( Jestem z Gdyni pytałem się w kilku miejscach cena za rozkodowanie 130-150 zł w internecie jest wiele generatorów ale do tego modelu nie znalazłem może ktoś pomorze podpowie a dla klubowiczów z 3 miasta jakiś tańszy fachura ZA 150 pln to drugiego Chorusa kupisz i jeszcze zostanie,a może nawet Concerta.
fabi_wgw Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 150zł -to sobie liczą. ktoś z forum robi takie rzeczy,może się odezwie Ja mogę odczytać kod na podstawie odczytu danych z procesora, ale potrzebne do tego jest radio.
Karolek624 Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 Radyjko już gra :> serwis audi Groblewski Gdańsk 50zł dzięki za pomoc
fayera Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Radyjko już gra :> serwis audi Groblewski Gdańsk 50zł dzięki za pomoc dzwoniłeś czy byłeś osobiśie?
krzysaudi Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Witam. Ja dla idei za free mógłbym zrobić takiego łobuza Na hasło Audi A4 klub
Rekomendowane odpowiedzi