wypsiu Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Witam wszystkich Jak w temacie ułamał mi się ten plastik od schowka na trójkąt Naprawiłem go w miare dobrym sposobem bo wtopiłem w niego siatkę miedzianą i skleiłem do kupy,byłem pewien że to będzie trzymać a tu niespodzianka i odłamało się ponownie (tak jak widać na fotkach) Wiem na pewno że już nie ma sensu kleić , a dostaje szału jak otwieram kufer a ta klapka lata mi nad głową Czy ten mały plastikowy zamek można kupić w audi ,albo może macie jakiś inny pomysł
letallec Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 ja na razie skleiłem kropelka i trzyma
Wąski Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 20 zł w aso z każdego audi pasi
KOval81 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Hahaha - sory za OT, ale niezłe druciarstwo odstawiłeś kolego Ja ostatnio też to wymieniałem - płaciłem 16pln, więc raczej warto się poświęcić + 2 min na zmianę, niż jeździć z czymś takim Mi też klapało dziadostwo nad głową przez weekend, bo nie miałem jak kupić i wiem, jak to wkurza :>
letallec Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 20 zł w aso z każdego audi pasi Nie wiedziałem ze to jest do kupienia. Nie ma żadnych oznaczeń. Jeśli jest to podjadę i sobie kupię
Wąski Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 20 zł w aso z każdego audi pasi Nie wiedziałem ze to jest do kupienia. Nie ma żadnych oznaczeń. Jeśli jest to podjadę i sobie kupię ja zakładałem z A6 4f0
siemian Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 a mnie to ostatnio odpadło i gdzieś poleciało. Już tydzień zbieram się żeby podskoczyć do ASO i to kupić
pwrlax Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 a mnie to ostatnio odpadło i gdzieś poleciało. Już tydzień zbieram się żeby podskoczyć do ASO i to kupić W ASO mają to pod numerem 8E0827566. Ja w Rzeszowie płaciłem za to 12 PLN-ów. pozdro
fayera Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Ja wtopiłem kiedyś 2 szpilki i jest
siemian Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 wiem, wiem sprawdzałem sobie już ten numerek w ETCE, ale nie mam kiedy podjechać. Ale dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi