Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Czy jeździcie z włączonym ESP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ESP to podstawa na taka pogode jak ostatnio przyszło nam oglądac za oknem.

Przez 3 ostatnie dni ESP pomogło mi uniknąć dzwona ze 20 razy. Fakt że praktycznie 90% tych sytuacji zostało sprowokowane wręcz przez mnie celem sprawdzenia funkcjonowania systemu, ale teraz moge powiedzieć że nie chce już auta bez ESP.

Podczas pracy Kontrolka raz mryga, a raz swieci ciągle. Nie wiem czym jest to spowodowane, ale za każdym razem się sprawdza. :)

Opublikowano

Jezdzij na włonczonym po to to jest!!!! A wyłącza sie to na sniegu bo wtedy ostro w tyłek dostaje, wiesz ciągły poślizg na śniegu.

Opublikowano

Jezdzij na włonczonym po to to jest!!!! A wyłącza sie to na sniegu bo wtedy ostro w tyłek dostaje, wiesz ciągły poślizg na śniegu.

Nie czaje, przeciez po to to jest zeby dzialalo a nie po to zeby chwalic sie ze jest.

Ja zawsze na wączonym jezdze, a na sniego to nawet mi nie w głowie zeby wyłączać.

Opublikowano

Ja mam włączony jak jeżdżę spokojnie po mieście... jak zaczynam wariować wyłączam od razu, bo jak dla mnie bardziej spowalnia przy starcie, nie da się w winkle wejść uczciwie, zresztą jak wymieniłem stabilizator od s4 to i tak ESP załączało się w jakiejś ostatniej fazie ... także było bliskie ideału... najchętniej bym je wyłączył na amen, ale wtedy swieci kontrolka... przedwczoraj jak sypnęło śniegiem pomogło mi bardzo z długim podjazdem po kostce do garażu.. pierwszy raz... ale był hardcorowy śniegolód a ja na letnich... :rolleyes:

Opublikowano

Ja jezdze zawsze z wlaczonym esp.Po to to jest w koncu :) zeby bylo smieszniej snilo mi sie ostatnio ze na mokrej dwupasmowce wykrecilem kilka bączkow miedzy autami i zatrzymalem sie na poboczu.Jak sie obudzilem ze strachu,powiedzialem "boze jak dobrze ze mam esp" :polew: Oto co robi z czlowiekiem myslenie kiedy przyda sie mu esp :D

Opublikowano

ja również mam zawsze włączone ESP daje to komfort w głowie :wink4:

Opublikowano

Miałem już groźną sytuacje i wiem że gdyby nie esp to pewnie bym tu nie pisał... wyjechał mi idiota wprost pod maske i gwałtownym skokiem uciekłem na pobocze, po to zeby odrazu jak go minąłem, wrócić na szosę milimetry od drzewa (wszystko trwało ze 2-3sek przy ok. 70km/h). Hamować nie było sensu, po wszystkim stanąłem i 10min przywracałem rozzzdrgane nogi do stabilności. Jak już było chwilke po, to ESP miałem zapalone jeszcze jakis czas... wypadło z ustawien? pozniej zgasło samo..

Opublikowano

ja rowniez jezdze na wlaczonym , raz jedyny mi pomoglo poki co i to bardzo. Wracalem sobie z Zywca i chyba jeszcze na S1 (jesli pomylilem nazwe wybaczcie) sobie dobrze do pieca dawalem. Wchodzilem w zakret nie wiem jakies 130-150 nie pamietam dokladnie a wczesniej tam popadalo co zauwazylem w ostatniej chwili, efekt taki ze mi troche d*pa odplynela zdazylem skontrowac lekko kierownica zadnych gwaltownych ruchow i po hamulcu tak do 100,tylko zobaczylem jak ladnie sie kontrolka zapalila. Przez chwile lecialem sobie boczkiem takim minimalnym ale ESP sie brzydalo.

Ogolnie wylaczam tylko wtedy jak chce sobie bardzo poszalec a tak to ON 90% Chyba po to to jest.

Przydalby sie do tego jeszcze Q ale..to moze kiedys zmienie :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...