misialak Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Witam. Dziś wymieniłem instalacje od sterowania lusterkami i w miejsce starej zamontowałem kabelki z anglika.... efekt... wszystko działa i super tylko ze na odwrót... kiedy przekręcam na L czyli lusterko lewe steruje lusterkiem prawym i na odwrót.. Moim zdaniem sa pozamieniane kabelki w kostce... i z tąd pytanko czy ktoś może wie które to kabelki są od czego w tej kosteczce( niestety starą zdążyłem szybko wyrzucić). Z góry dzieki za pomoc
grippen Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 to troche dziwne przecież w anglik jest tak samo L=L P=P więc takich szopek nie powinno być
mstan Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Witam Ja bym spróbował zmieni biegunowość kabelków zasilających przełącznik lewe -prawe lusterko. Wszystko powinno być odwrotnie. Pozdrawiam
gadam13 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Zamień miejscami we wtyczce przy przełącznikach piny 2 z 4 oraz 3 z 5. przynajmniej tak wynika ze schematu.
misialak Opublikowano 26 Października 2009 Autor Opublikowano 26 Października 2009 kolego gadam13 a mozesz podrzucic schemacik?? dzieki pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi