grybel1982 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Witam ! Mam takie małe pytanko , przymierzam się do zakupu Rns-e ale nie mieszkam w Polsce, i w tym kraju nie jestem wstanie dostać mapy do navi wiec moje pytanie jest takie czy mogę podłączyć inną jakąś navi pod rnse ?
GRazny Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 niestety... nie zadziała jako monitor nie ma mapy Islandii ?
grybel1982 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 no niestety nie ma mapy jedynie jedna firma produkuje mapy na Islandie GARMIN a ta firma nie produkuje audio![br]Dopisany: 27 Październik 2009, 20:33_________________________________________________może coś zaproponujecie ?????
Leman Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 koledzy, nie chce zakładać nowego tematu czy rns-e powinna czytać płytkę dvd z nagranymi mp3 ?? czy będzie czytać tylko mapy na dvd ??
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 koledzy, nie chce zakładać nowego tematu czy rns-e powinna czytać płytkę dvd z nagranymi mp3 ?? czy będzie czytać tylko mapy na dvd ?? Tak czyta Mp3 z płyty DVD [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 01:11_________________________________________________ no niestety nie ma mapy jedynie jedna firma produkuje mapy na Islandie GARMIN a ta firma nie produkuje audio![br]Dopisany: 27 Październik 2009, 20:33_________________________________________________może coś zaproponujecie ????? Na Islandie masz nawigacje takie jak: Harman Becker, Navigon oraz Garmin wszystkie korzystają z navteqa, nie sprawdzałem jak Automapa w wersji EU.
Rekomendowane odpowiedzi