magik 18 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Siemanko mam do wymiany sondę lambda w 1.8 adr, czy oprócz odpięcia i wykręcenia z kolektora trzeba coś z nią robić ? Z góry dzięki
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Uff pozamieniałem twój nowoczesny wpis... Wypadałoby sprawdzić VAGiem czy nie masz błędu sondy lambda, jeżeli masz to po wymianie na nową nadal będzie i trzeba go skasować.
magik 18 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 ah czyli vagiem sprawdzic i wrazie czego skasować ma pracować
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ach czyli vagiem sprawdzic i w razie czego skasować ma pracować ano
Labiel Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Sama informacja o błędzie przecież nie wpływa na pracę silnika. Jeśli wymienisz sondę na nową która będzie pracować poprawnie to zapisana informacja o błędzie starej sondy nie powinna w żaden sposób wpływać na pracę nowej. To jedynie informacja dla użytkownika że takowy błąd wystąpił.
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Sama informacja o błędzie przecież nie wpływa na pracę silnika. Jeśli wymienisz sondę na nową która będzie pracować poprawnie to zapisana informacja o błędzie starej sondy nie powinna w żaden sposób wpływać na pracę nowej. To jedynie informacja dla użytkownika że takowy błąd wystąpił. Zgadza się. Auto wątku pytał się czy coś jeszcze ma robić a ja uważam, że jak już robić to porządnie i kompleksowo
magik 18 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Opublikowano 29 Października 2009 zgadzam sie z wami chłopaki [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 19:25_________________________________________________siemako wymieniłe sonde choc wtyczka wyła inna do sondy przelutowałem stara i niewiem czyt ak mozna robić http://www.allegro.pl/item772273790_sonda_lambda_audi_a3_a4_a6_allroad_tt_sklep.html to jest moja kupiona sonda błedu juz nie pokazuje i patrzyłe sonda pracuje ubogo bogato ubogo bogato i tak mam byc z tego co iwem
Rekomendowane odpowiedzi