audia4954 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Witam! Moje audi to B5 1.6 z 1995r niewiedziałem jakie oznaczenie wybrać w prefixie... Mam taki problem nie świeci mi lampka pod sufitem (ta która powinna się oświecać przy otwieraniu np drzwi) Sprawdzałem bespiecznik jest dobry, żarówka też.... Może wie ktoś jaki może być powód... Proszę o pomoc... ps. Nie zakładaj dwóch identycznych tematów w różnych działach !!!!!!!!!!!!!
fayera Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Sprawdz czy dochodzi napięcie.
Daimos Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ewentualnie zaśniedziały styki
audia4954 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 Właśnie napięcie nie dochodzi.... Kiedyś zbyt daleko przesunołem ten przycisk i od tego czasu zdechła.... Przycisk ustawiłem na swoje miejsce ale nic nie pomogło. Nawet wprost do tych kabli podkinałem i niema tam wogóle prądu. Słyszałem że tam podobno jest jakiś wyłącznik czasowy, może on padł...
_Solar_ Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 a centralny Ci działa...sprawdz pompkę od centralnego, znajduję się ona w bagazniku pod wykładzina po prawej stronie.To ona odpowiada za poprawne funkcjonowanie m.in światełek w kabinie
audia4954 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Opublikowano 29 Października 2009 Centralny działa... ale czesem atwiera tylko 1 drzwi ale połowę auta... różnie z nim bywa...
_Solar_ Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 to moze być ewidentnie wina pompki zamka centralnego jak masz mozliwośc to podmiń sie zx kims na chwile i zobaczysz czy bedzie poprawa i światełko bedzie działało
audia4954 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 Dzięki sprawdzę i dam znać czy pomogło... ps. Nie zakładaj dwóch identycznych tematów w róźnych działach !!!!!!!!!!!!![br]Dopisany: 30 Październik 2009, 11:25_________________________________________________Mam wielką prośbę mógł by mi ktoś jakiś link ewntualnie zdjęcie podesłać jak idzie ta cała instalacja elektryczna do tej lampki.... w razię czego daję e-mail: [email protected][br]Dopisany: 30 Październik 2009, 11:32_________________________________________________Miał by może ktoś ten rozpis instalacji el. do tej lampki?????
Rekomendowane odpowiedzi