Gość Mr. Axe Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Z racji tego że od 15 lat jestem fanatycznym kibicem Barcelony, czy jak kto woli Blaugrany to nie mołem się powstrzymać przed napisaniem tego posta 300mln euro zainwestowane w nowych piłkarzy, nowy trener, wielki real i co???? http://futbolnet.pl/wiadomosci/kompromitacja-realu-04-z-alcorcon-a-dudek-i-tak-bronil-dobrze-video <object width="425" height="344"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 21:04_________________________________________________Widzę, że nikt nie pisze nic na temat Realu...I bardzo dobrze. Widać że Realu nie lubicie I tak trzymać
R Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Real nie miał głowy do gry bo wybierali sobie nowe Audi. Audi jako sponsor Realu dla kazdego zawodnika daje zawsze pod koniec roku dowolny model jaki sobie zawodnik tylko wybierze i dzisiaj je odbierali. http://www.autoportal.iol.pt/noticias/desporto/cristiano-ronaldo-tem-novo-bolide-audi-rs6
SoMeS Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 kolego uderzasz mi w serce jakie ma znaczenie ile wydali? aż tak Ci żal że Real na to stać? porażka ta? no cóż.. wypadek przy pracy... nie wiem czy pellegrini to właściwy człowiek na właściwym miejscu ale nie zmienia to faktu że Królewscy od remontad są specjalistami i pukną dwucyfrówkę tym chłopaczkom w rewanżu
Gość Mr. Axe Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Od dawna real słynął z kupowania kogo się da i nieważe za ile? W Barcy jest odwrotnie - umiejętnie budowany zespół od końca kadencji Rijlarda przyniósł w ubiegłym sezonie efekt[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 23:29_________________________________________________Barca dziś gra z zespołem z tej samej ligi i też na wyjeździe i praktycznie całością w drugim składzie i co? http://www.live.fcb24.info/index_live.php?screen_width=1024&screen_height=768
Dibo Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Od początku polityka tego klubu mi się nie podobała i cieszę się że pieniędzmi nie osiąga się sukcesów Real jest tak wielki że musi podkupywać największe gwiazdy innym klubom :polew: Wogóle takie kluby jak Real czy Chelsea to porażka
endriuu Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 jakie ma znaczenie ile wydali? aż tak Ci żal że Real na to stać? przeciez to wszystko na kredyt :gwizdanie: 25. J. Dudek: Audi RS6 Avant a sie Dudzio załapał
SoMeS Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 owszem ale zyski z takiego transferu przekraczają wartość zakupu... Dibo taka polityka... w Realu od zawsze grali najlepsi na świecie i tak już pozostanie... A te furaki to mają kozackie
krzyniek Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 kadencji Rijlarda OT: kto to ? zakładam że chodzi o Rijkaard_a, no taki fan z Ciebie a nie wiesz jak poprawnie napisać nazwisko trenera FC Barcelony
Gość Mr. Axe Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 kadencji Rijlarda OT: kto to ? zakładam że chodzi o Rijkaard_a, no taki fan z Ciebie a nie wiesz jak poprawnie napisać nazwisko trenera FC Barcelony Poprostu przekręciłem nazwisko bo nie patrzałem co pisze kolego. [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 09:05_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=YMfZCUrLvwQ Rośnie młody Messi Assulin
SoMeS Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 powiem Ci że drażnią mnie "kibice" którzy zamiast patrzeć na swoją drużynę to rozglądają się do okoła i szukają dziury w całym Real ma teraz nową drużynę, trenera, struktury... potrzeba czasu by stworzyło to wszystko kolektyw, a my nie mamy o czym dyskutować do czasu Gran Derbi
Gość Mr. Axe Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Gran Derbi które przegracie Nie pisał bym tak gdyby kilku piłkarzy (nowych piłkarzy) Realu nie chwaliło się jaki to Real nie jest silny, i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że gadali tak zaraz po podpisaniu kontraktu, nie mieli pojęcia jak drużyna będzie grać, Swoją drogą uwielbiam ligę Hiszpańską i mogę śmiało stwierdzić, że dopóki Pellegrini będze trenerem R.M to ich gra nie będzie miła dla oka a to dlatego, że to mało ofensywny futbol. Kto widział ostatnio w Europie duży klub który nie ma skrzydłowych? np. Barca - Messi - Henry Man Utd - Valencia - Giggs Chelsea - A. Cole - J. Malouda Juventus - Camoranesi i (nie pamiętam) I wy jako kibice Realu powinniście się z tym zgodzić I nie, że szukam dziury w całym - stwierdzam fakt Peace
fayera Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Najlepsi byli w ostatniej kolejce LM 2:3 z dziadkami z Mediolanu
Gość Mr. Axe Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Najlepsi byli w ostatniej kolejce LM 2:3 z dziadkami z Mediolanu Kolega kibic Barcy?
fayera Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Najlepsi byli w ostatniej kolejce LM 2:3 z dziadkami z Mediolanu Kolega kibic Barcy? :cool1:od niepamiętnych czasów
Gość Mr. Axe Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Powitać i szacun Zapraszamy na forum www.fcb24.com.pl
Bieniek Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 A ja barcy nie lubie. :thumbdown:
fayera Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 A ja barcy nie lubie. :thumbdown: Takie życie kibica i nie ma o co się sprzeczać ale realowi trza oddać szacun-za tą RS-szósteczkę dla Jurka
rex Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Real Merda! Barca Merda! Solo Atleti Ole, Solo Atleti Ole, Solo Atleti aeeeaaaaaaoooooo!
Gość Mr. Axe Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 A ja barcy nie lubie. :thumbdown: Bieniek każdy ma swoje zdanie[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 17:04_________________________________________________ owszem ale zyski z takiego transferu przekraczają wartość zakupu... zyski z czego? z biletów? ludzie zawsze chodzili na mecze
Tas2die4 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 zyski z reklam, zyski z koszulek itp zwiazanych z pilkarzami.. nazwisko kaka i ronaldo zarobi na siebie, nie boj sie, tylko niestety caly ten medialny i komercyjny szym wokol R.M. niekoniecznie sie przeklada na wyniki,a teorie "zespol musi sie dotrzec,bo ma nowego trenera i pilkarzy" to ja slysze od kilku sezonow,bo co rok jest to samo, super transfery, nowy trener,a dalej graja kiche,a polowa kupionych zawodnikow odchodzi pozniej za polowe ceny do innych klubow. nie ma jak to marnowac pieniadze i to w dodatko nie swoje, bo wszystko "na kreche".
Rekomendowane odpowiedzi