Gość Mr. Axe Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 w związku z zaistniałą sytuacją http://www.a4-klub.pl/smf/all_xsenon_sie_nie_zapalal_a_teraz_go_szlak_trafil-t99656.0.html slak mnie trafia le muszę sie pozbyć tego schita i powiedzcie mi jak to zrobić??? co muszę wywalić? a co kupić żebym mógł włożyć ori norm żarówki? ;(
wojtas-audi Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 No co wywalasz przetwornice i żarniki, podłączasz żarówke pod ori kostke i juz
Gość Mr. Axe Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 masz ori zenona czy hidy? Hidy No co wywalasz przetwornice i żarniki, podłączasz żarówke pod ori kostke i juz jaką kostkę??? Pokaż?
wojtas-audi Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Jest kostka z fabrycznej instalacji która jest teraz podłączona pod żarnik - brązowa lub inny kolor, odlaczasz zarnik i wkladasz w kostke zarowke, chyba ze ktos ucinal przewody i robil na krotko
czaja77 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 kostkę która obecnie jest podłączona do przetwornicy, a normalnie jest od h7,,,,,,,,,,,,,,,a reszta jak koledzy wyżej napisali...............[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 22:11_________________________________________________ Jest kostka z fabrycznej instalacji która jest teraz podłączona pod żarnik - brązowa lub inny kolor, odlaczasz zarnik i wkladasz w kostke zarowke, chyba ze ktos ucinal przewody i robil na krotko he byłeś szybszy.
Gość Mr. Axe Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 a i jeszcze nie wiem czemu poprzedni właściciel tak zamostował hidy że postojówki nie świecą a żarówki są. Chy ba bez elektryka się nie obedzie
wojtas-audi Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 a i jeszcze nie wiem czemu poprzedni właściciel tak zamostował hidy że postojówki nie świecą a żarówki są. Chy ba bez elektryka się nie obedzie Po co Ci elektryk jak tam tylko masz na wtyk wszystko, jedno wyciagasz, zarowke wkladasz, co do postojowek moze sa odlaczone albo spalone ? :gwizdanie:
Gość Mr. Axe Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Dobra jutro sam podziałam....a gniazdo w lampie jest to samo? w sensie od żarnika od hidów i od zwykłej żarówy?
czaja77 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Dobra jutro sam podziałam....a gniazdo w lampie jest to samo? w sensie od żarnika od hidów i od zwykłej żarówy? to samo od przetwornicy do żarówki jest to samo gniazdo
Gość Mr. Axe Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Jest jeszcze jeden dinks pogrzebałem troszku przy tych kostkach i prawa lampa świeci (była kostka opruszana i załatwiłem to kawałkiem taśmy) a co do lewej strony przy przekręcaniu włącznika świateł lampa zamiast się włączyć przez sekund zabuczy( bzyknie) tak że to słychać przy otwartej klapie przedniej. Kurde czyżby to był żarnik kolejny felerny?
wojtas-audi Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Kurde czyżby to był żarnik kolejny felerny? Albo przetwornica walnieta ?
SoMeS Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 jeżeli zabzyczy to przetwornica chodzi... masz cyfrowe przetwornice z jakąś diodą wskazującą jej stan lub coś?
Nosfer Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Przetwornica zawsze (często) bzyczy.. mi się wydaje A Ja mam pytanie z innej beczki. Jak podpiąłeś żarnik Philipsa do zestawu HID ? O ile dobrze kojarzę, to HID-owe zestawy miały żarnik połączony bezpośrednio z kablem, który wpinało się do przetwornicy..
Gość Mr. Axe Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 to w takim razie może ja mam ori? Ja się nie znam ni cholery, zrobie zdjęcia przetwornicy i kabli i wstawie ]apropo philipsa to ja mam normalne gniazdo na żarnik a nie na krótko
Nosfer Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 to w takim razie może ja mam ori? Ja się nie znam ni cholery, zrobie zdjęcia przetwornicy i kabli i wstawie ]apropo philipsa to ja mam normalne gniazdo na żarnik a nie na krótko Jakie masz mocowanie na żarnik ? Masz taką metalową cewkę, którą zapinasz na żarnik ? Czy coś w ten deseń:
Gość Mr. Axe Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 mam coś prawie identycznego jak ta cewka a przetwornice mam schowaną pod lampą
Nosfer Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 mam coś prawie identycznego jak ta cewka a przetwornice mam schowaną pod lampą Prawie identycznego jak jaka cewka, na zdjęciu są Hidy. To co zapinasz na żarnik to taka metalowa srebrna fajka, coś jak stare wtyczki w kontakt. (to ze zdjęcia nie jest od Audi, ale powinno wyglądać mniej więcej tak. _________________________________________________ Więc pewnie masz ori.. Daymoon bo normalnie nie zniesę z Tobą Coś mi się wydaje, że coś popierdzieliłeś z tymi lampami.. A co do tych postojówek, to może sa przepalone. Weź no kup postojówki, albo na spocie weź od kogoś i posprawdzaj to.. Najlepiej z miernikiem to samo się tyczy tych przetwornic.
Gość Mr. Axe Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 na 17 jade do elektromechanika to zobaczymy czy Nosferr miałeś racje[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 14:49_________________________________________________wiem tylko tyle adafaka że koleś od którego kupiłem a6 dokładał ksenony a czy to ori czy gówna to nie wiem, zgubiłem do niego nr a nie chce mi sie jechać 200km
Rekomendowane odpowiedzi