Kunio Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 warto kupowac zamiennik pompy paliwa czy decydowac sie na oryginal (w ASO 1050zl )
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 a nie znasz jakiegoś sklepu oferującego oryginalne części? We wrocławiu jest jeden taki. Mogę zadzwonić i się zapytać ile chcą za pompę paliwa do AEB. Jakbyś się zdecydował to mógłbym ci wysłać pocztą. Wracając do tematu to myślę, że przy takich częściach raczej powinieneś wymienić na oryginalną pompę. Na bank będzie bardziej żywotna niż zamienniki.
Kunio Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Opublikowano 14 Maja 2007 byłbym wdzieczny jakbyś się dowiedział
maciekg Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 Pompa paliwa z montazem kosztowala mnie 650 złotych (bosch) - w intercarsie kosztuje okolo 600 zł.
Kunio Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Opublikowano 14 Maja 2007 a ma ktos nr oryginalnej pompy w AEB ?
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Dzwoniłem właśnie do sklepu i dowiedziałem się, że orygianlna pompa paliwa do AEB będzie kosztowała 750 zł a zamiennik 290 zł (podał producenta ale niestety zapomniałem - mówił, że nie jest zła). Zapomniałem się zapytać o okres oczekiwania.
szogun0 Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 A ja kupiłem oryginalną za 500 PLN razem z całym koszyczkiem, a nie sam wkład. Nówka. Trzeba tylko czytać ogłoszenia i nie kłócić się na forum.
Rekomendowane odpowiedzi