tomaszek1988 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Witam! Zakupiłem ostatnio światła do jazdy dziennej do montażu w zderzaku (ledy z homologacją) do mojej A4, sprawa wyłączania świateł do jazdy dziennej po włączeniu pozycyjnych jest rozwiązana wbudowanym układem, natomiast żeby światła działały tylko podczas włączonego zapłonu muszę doprowadzić zasilanie z takiego miejsca Moje pytanie polega na tym czy ktoś już kiedyś takie coś zrobił, bo nie wiem w którym miejscu elektryki mogę się podpiąć i co w moim aucie działa tylko po włączeniu zapłonu (jest to A4 w Avancie, 2003 rok, 2.5TDI) Z góry dziękuję za szybką pomoc
Szymoonk Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 przeprowadź kabel od zasilania do kabiny, po zdjęciu osłony pod kierownicą ukarzą się przekaźniki a pod nimi można się wpiąć w instalacje tak że po przekręceniu kluczyka będzie napięcie. Ja tak zrobiłem i wszystko jest ok a lampki świecą tak:
tomaszek1988 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 Dzięki - to troszkę rozwiało moje wątpliwości... Po weekendzie będę się starał coś popatrzeć pod tą kierownicą, ale jakby znalazł się jakiś dobroduszny który miał by jakieś przydatne wskazówki to byłbym wdzięczny Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi