Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

nie do końca pożegnanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

po 2 latach użytkowania mojej B5 musiałem z żalem ją sprzedać ;(. No cóż rodzinka się powiększyła i ... no za mały jest ten bagażnik (miała być B6 ale ma jeszcze mniejszy :() A4 nie zamienię na A6 bo... bo nie. Wróciłem do sprawdzonej marki do jakiej jestem w 100% przekonany a mianowicie MERCEDES - BENZ. Ale to tylko tak na kilka lat, jak maleństwo podrośnie (brak wózka, wanienki + stelaż, łóżeczka turystycznego, maty edukacyjnej, torby podróżnej, przewijaka itp itd) wrócę do A4, jak tam jeden kolega z forum pisze jedynej słusznej marki. Póki co nadal jestem z Wami służę pomocą jeśli tylko znam odpowiedź na pytania i problemy.

na zawsze z :a4fan:

bartezbest

1Le4i0.jpg

Opublikowano

A taki fajny miętuskowy kolorek miała ta A4 :naughty::decayed: wszyscy mamy nadzieję ze szybko wrócisz do tek marki jak i modelu samochodu :good: pewnie z czasem pomyślisz nad młodszym modelem jak B5 :wink4:

Opublikowano

WOW. Tak mi strasznie przykro.

Straciliśmy Klubowicza z takim stażem...

Który tyku Kolegom tak wiele razy pomógł :(

R.I.P.

Opublikowano

Za przeproszeniem, ale troszku chrzanisz kolego :gwizdanie:

Sam z takim samym rabanem poradziłem sobie i to w sedanie, a ty się do avanta nie pomieścisz?!

Ehhh... Poza tym klub to ludzie, a nie samochody i nie zapominajmy o tym.

Opublikowano
  • Autor

więc kolego jeśli mam ograniczać się do powitań dla nowych klubowiczów wolę tylko poczytać i napisać coś jeśli jestem czegoś pewien[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 23:58_________________________________________________ :polew: sedan??? no to byłby koszmar

Opublikowano

Sam z takim samym rabanem poradziłem sobie i to w sedanie, a ty się do avanta nie pomieścisz?!

ja w sumie mam avanta i był okres, że co tydzień jeździliśmy do rodziców i muszę powiedzieć, że luźno nie było ale roleta zawsze zasunięta :decayed:

A4 jest może małe, ale nie dajmy się zwariować :wink4:

Opublikowano

sedan??? no to byłby koszmar

ja woze dwoch czortow z tylu i w bagazniku mam wozek,ktory zajmuje mi 3/4 powierzchni-wczesniej wozilem podwojny wozek,mozna bylo jeszcze wrzucic jakies zakupy-wiec mi nie mow,ze w avancie masz mniej miejsca-chyba ze mieszkasz w nim-w co wątpie.... :wink4:[br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 00:07_________________________________________________

WOW. Tak mi strasznie przykro.

Straciliśmy Klubowicza z takim stażem...

Który tyku Kolegom tak wiele razy pomógł :(

R.I.P.

:polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

Raczej nie mieszkam (mieszkałem), na swoją klasę A4 jest bardzo pojemna w co nie wątpię i nie raz doceniłem ,tylko że ja potrzebuję tej pojemności więcej

pozdrawiam

Opublikowano

Raczej nie mieszkam (mieszkałem), na swoją klasę A4 jest bardzo pojemna w co nie wątpię i nie raz doceniłem ,tylko że ja potrzebuję tej pojemności więcej

pozdrawiam

Piszesz tak jak byś miał co naj mniej czwórke :decayed:..

Opublikowano
  • Autor

:> może kiedyś

Opublikowano

A ja nie wiem co powiedzieć...

Życzę ci czwórki i A4ki... :gwizdanie:

Opublikowano

Jak pamiętam ... jakieś 100 lat temu ... mojego 2 - miesięcznego syna, razem z CAŁYM moim dobytkiem woziłem oplem kadettem 1.3 w automacie i wszystko zmieściłem. Ale Ci młodzi teraz wygodni :polew:

Opublikowano

Jak pamiętam ... jakieś 100 lat temu ... mojego 2 - miesięcznego syna, razem z CAŁYM moim dobytkiem woziłem oplem kadettem 1.3 w automacie i wszystko zmieściłem. Ale Ci młodzi teraz wygodni :polew:

Właśnie. Teraz co drugi chciał by mieć Forda Transita :decayed:

Opublikowano

"Bo wazni sa ludzie.." :polew: :polew: :polew:

A nie to czym jezdzisz.. :naughty:

Opublikowano

Kiedyś rodzinki były wieksze (2-3 dzieci) a szczytem marzeń był maluch..., jakś ludziska sie mieścili i nie narzekali. Teraz jedno dziecko i A4 w avancie za małe :polew: