taktuś Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 drapieżny wygląd, ładnie się prezentuje felunek pierwsza klasa jednak na przód bym wrzucił
marcin j Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Piękny sedanik, jeszcze kosmetyka i miód będzie
Gość Michał Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Od serii to ją duuzo różni Super autko,tylko kierunki boczne nie pasują
Tomigsi Opublikowano 16 Września 2007 Autor Opublikowano 16 Września 2007 no i nadeszło parę zmian, lampy tył typu led,silnik AFN 19TDI wydech po przeróbce, zmieniony soft na 135kuni,316NM, jak na razie, bo będzie jeszcze więcej , ja pierdo.. ale to wciąga. A co do audio, pionner deh p7600mp,w drzwiach głośniki seryjne, nie takie złe jak to w audi,tył 2xnokia na dedykowanym wzmaku też ori , a w kuferku carpower 750wat + skrzynia własnej konstrukcji (basreflex) z fajnym magnatem. To jest projekt otwarty jeszcze mam parę pomysłów cdn. ps. wiem te boczne kierunki, troszkę szpecą ,zmienie je napewno.
Gość Keżor Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 mmmm, te ledy na wypasie. jak świecą ?? chyba sobie takie wrzuce do siebie , nie musze nawet robić VT bo mam identyczną a4ke, nawet rok sie zgadza mam inną kierownice (radze wymienić) spójrz sobie u mnie w aucie oraz przód mam inny ale co tu bede pisać o mojej Twoja jest śliczna , czapki z głów :hi: ino ściąg te brwi żałosne [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2007, 01:03 _________________________________________________a! i polecam ramki z Dido na zegary http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=243130565
ykk Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Sory, ale jak dla mnie auto bez pomyslu.. Ciemne ledy nie pasuja do poliftow z przodu.. Fela ladna, grill bee. A tak poza tym co Ci sie dzieje z klimatronikiem..?
Piechol Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 Ogólnie dobrze jest, oprócz kilku szczegółów tzn. grill, brewki, kierunki no i te ledy niestety też...
tomek25 Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 Ledy troche mi nie pasuja do koloru ale to kwestia gustu , poza tym brewki wyrzuc no i te kierunki boczne zmien poza tym autko super :th: .
Nowak_zg Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 witam dzisiaj widzialem na zywo ale nie zdazylismy pogadac na zlocie co do autka ledy kwestia gustu felga 18 fajny rozmiar ale wzor kwestia gustu (wyglada troche na stary model ;] ) rzeczywiscie cos nie tak z tym klimatronikiem zazdroszcze lampek poliftowych valeo ale brewek juz nie wielki + za pomalowane wszystkie dokladki szkoda ze tak padalo na tym lotnisku bo moglibysmy sie sprawdzic na 1/4 ;D ps. a gril mi sie podoba ps2. a co do wykresu to fajny ale tylko po chipie bo seria byla tragiczna poprost 10KM za malo i 30Nm prawie brakuje do serii :/
Tomigsi Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Opublikowano 11 Listopada 2007 Tak więc kontynuuję temat swojego autka , tym razem trochę pojechałem po bandzie z tym modem , FMIC to jest mój punkt widzenia, inni powiedzą że skrzywdziłem ten zderzak , tak naprawdę to mam to gdzieś, zwyczajnie jestem indywidualistą . IC z allegro : http://moto.allegro.pl/item263481495_intercooler_extreme_do_tuningu_i_sportu_700_180_65.html
ykk Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 FMIC fajna rzecz.. ale w sumie zderzaczek tez bym chcial miec, co by sie tak bardzo w oczy nie rzucalo.. Jakie kolejne mody planujesz..?
Nowak_zg Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 na zywo wyglada fajnie ten Intercooler robi wrazenie najpierw myslalem ze pod maska siedzi tam jakis potwor a tutaj tez AFN`ik pomodzony lekko a co do zderzaka .... mi sie podoba z tym IC za nim
Tomigsi Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Opublikowano 11 Listopada 2007 Jakie kolejne mody planujesz..? do afn-ka jeszcze turbo awx, ale najpierw nowe fele , oczywiście nadal rozmiar 18"
Nowak_zg Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Tomigsi masz juz jakis model felg upatrzony ? ja bym bral na twoim miejscu cos agresywnego a nie zadne klasyczne audi`kowskie poniewaz robisz dosc mocno te auto i fajnie zeby fele podkreslily te mody i ten IC
Nowak_zg Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Rota ma lekkie fele ale strasznie drogie i glownie do aut japonskich robionych na JDM one pasuja ;] http://www.rota-wheels.pl/
Tomigsi Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Opublikowano 11 Listopada 2007 tak szczerze to wzór audikowski podoba mi się najbardziej . takie:
Rekomendowane odpowiedzi