Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] moja kosa z niemiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

drapieżny wygląd, ładnie się prezentuje

felunek pierwsza klasa

jednak :audi: na przód bym wrzucił

Opublikowano

Piękny sedanik, jeszcze kosmetyka i miód będzie

Gość Michał
Opublikowano

Od serii to ją duuzo różni :wink: Super autko,tylko kierunki boczne nie pasują :a4fan:

Opublikowano

no i nadeszło parę zmian, lampy tył typu led,silnik AFN 19TDI wydech po przeróbce, zmieniony soft na 135kuni,316NM, jak na razie, bo będzie jeszcze więcej , ja pierdo.. ale to wciąga. A co do audio, pionner deh p7600mp,w drzwiach głośniki seryjne, nie takie złe jak to w audi,tył 2xnokia na dedykowanym wzmaku też ori , a w kuferku carpower 750wat + skrzynia własnej konstrukcji (basreflex) z fajnym magnatem. To jest projekt otwarty jeszcze mam parę pomysłów cdn. ps. wiem te boczne kierunki, troszkę szpecą ,zmienie je napewno.

ff9cbb9540d8e86f.jpg

c597bffb597bc64f.jpg

54c0a29e8143b8cb.jpg 0560bae4a394c2a5.jpg

087e4d05aa3ae417.jpg

3b6adbeb0450fd69.jpg

2b86b116bef6c2e7.jpg

Opublikowano

mmmm, te ledy na wypasie. jak świecą ?? chyba sobie takie wrzuce do siebie , nie musze nawet robić VT bo mam identyczną a4ke, nawet rok sie zgadza :thumbup: mam inną kierownice (radze wymienić) spójrz sobie u mnie w aucie oraz przód mam inny :) ale co tu bede pisać o mojej ;)

Twoja jest śliczna , czapki z głów :hi: :hi:

ino ściąg te brwi żałosne :sick3:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2007, 01:03 _________________________________________________a! i polecam ramki z Dido na zegary http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=243130565

Opublikowano

Sory, ale jak dla mnie auto bez pomyslu.. Ciemne ledy nie pasuja do poliftow z przodu.. Fela ladna, grill bee. :no: A tak poza tym co Ci sie dzieje z klimatronikiem..? :rolleyes:

Opublikowano

Ogólnie dobrze jest, oprócz kilku szczegółów :kox: tzn. grill, brewki, kierunki no i te ledy niestety też... :bicz2:

Opublikowano

Ledy troche mi nie pasuja do koloru ale to kwestia gustu , poza tym brewki wyrzuc no i te kierunki boczne zmien poza tym autko super :th: :audi::a4fan: .

Opublikowano

witam dzisiaj widzialem na zywo ale nie zdazylismy pogadac na zlocie

co do autka

ledy kwestia gustu

felga 18 fajny rozmiar ale wzor ;) kwestia gustu (wyglada troche na stary model ;] )

rzeczywiscie cos nie tak z tym klimatronikiem

zazdroszcze lampek poliftowych valeo

ale brewek juz nie ;)

wielki + za pomalowane wszystkie dokladki

szkoda ze tak padalo na tym lotnisku bo moglibysmy sie sprawdzic na 1/4 ;D

ps. a gril mi sie podoba ;)

ps2. a co do wykresu to fajny ale tylko po chipie bo seria byla tragiczna poprost

10KM za malo i 30Nm prawie brakuje do serii :/

Opublikowano

Tak więc kontynuuję temat swojego autka , tym razem trochę pojechałem po bandzie z tym modem , FMIC

5d2fcbf0a47ee44dm.jpg

7fe79c6774f439c5m.jpg

db9deef66d8924c5m.jpg

f79925099989ff3dm.jpg

017613dd559ae467m.jpg

9e656d6ecac255a8m.jpg

to jest mój punkt widzenia, inni powiedzą że skrzywdziłem ten zderzak , tak naprawdę to mam to gdzieś, zwyczajnie jestem indywidualistą .

IC z allegro : http://moto.allegro.pl/item263481495_intercooler_extreme_do_tuningu_i_sportu_700_180_65.html

Opublikowano

FMIC fajna rzecz.. ale w sumie zderzaczek tez bym chcial miec, co by sie tak bardzo w oczy nie rzucalo.. :mysli: Jakie kolejne mody planujesz..? :chytry:

Opublikowano

na zywo wyglada fajnie ten Intercooler ;) robi wrazenie

najpierw myslalem ze pod maska siedzi tam jakis potwor

a tutaj tez AFN`ik :) pomodzony lekko

a co do zderzaka .... mi sie podoba ;) z tym IC za nim

Opublikowano

Jakie kolejne mody planujesz..? :chytry:

do afn-ka jeszcze turbo awx, ale najpierw nowe fele , oczywiście nadal rozmiar 18"

Opublikowano

Tomigsi

masz juz jakis model felg upatrzony ?

ja bym bral na twoim miejscu cos agresywnego

a nie zadne klasyczne audi`kowskie

poniewaz robisz dosc mocno te auto i fajnie zeby fele podkreslily te mody i ten IC

Opublikowano

Albo jakies mega lekkie fele.. :kox:

Opublikowano

tak szczerze to wzór audikowski podoba mi się najbardziej .

takie:

b91cd1aebdc33ec3.jpg

Opublikowano

Tomigsi tylko ze te sa 19' :decayed: