WinterOOOO Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam posiadam audi a4 1.6 1995 u mnie problem z centralnym jest podobny i co najmniej dziwny, mianowicie: zaczęło się po zmianie akumulatora, drzwi zamykają się z pilota ale nie chcą się otworzyć zamiast tego zapala się lampka podsufitki w samochodzie, drzwi otwieram kluczykiem i tu pojawił się kolejny problem, otwierają się drzwi kierowcy a reszta milczy dopiero po otwarciu i zamknięciu otwiera się cała reszta(po paru dniach było tak że reszta drzwi otwierała się gdy tylko otworzyłem drzwi od kierowcy. A od niedawna otwieranie kluczykiem jest poprawne - po przekręceniu kluczyka w drzwiach wszystkie się otwierają lecz nie chcą reagować na otwieranie z pilota. Dziwnym dla mnie jest też objaw pompki od zamka która czasami po włączeniu lub wyłączeniu kilka razy pompuje jeszcze i przestaje( zdarza się to tylko czasami). Może ktoś spotkał się już z takim problemem i wie jak go rozwiązać. Z góry dziękuje Pozdrawiam
Maciej87 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam dzisiaj miałem to samo identyczne objawy. U mnie po wyjęciu pompki (prawa strona w bagażniku) okazało sie ze jest tam woda i zalało 1 wtyczkę po oczyszczeniu i osuszeniu wtyczki wszystko wróciło do normy.
WinterOOOO Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 Dzięki za info, kiedyś sprawdzałem pompkę i było tam trochę wilgoci ale nie podejrzewałem że może to być to. A u Ciebie co dokładnie nie działało otwieranie z pilota czy z kluczyka??
Maciej87 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ja mam dołożonego pilota ale nie mogłem w ogóle otworzyć samochodu jak otwierałem to on sie zamykał a za chwile na odwrót jak sie zamykał to sie otwierał , w ogóle nie zapalał podświetlenia ogólnie to nie było za bardzo reguły. Ale sprawdź czy nie ma wody bo jak czytałem to dość częsty przypadek
WinterOOOO Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 ok dzięki za info gdy tylko wrócę z urlopu zobaczę co i jak.
Rekomendowane odpowiedzi