Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVJ] Moje zmiany na konsoli środkowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestawiłem panel klimatronika oraz radio i wstawiłem cały CarPC z dotykowym ekranem 7''.

Tutaj mamy zdjęcia przed przeróbką:

1VwtXA.jpg

1VwyWS.jpg

Tutaj zdjęcia po przeróbce:

1Vxtj9.jpg

1VxvOi.jpg

A tutaj pozostałe zdjęcia mojej A4:

1Atpti.jpg

1AtrYr.jpg

1AtwXJ.jpg

Opublikowano

Musze przyznac, ze fajnie Ci to wyszlo.. :good:

Pytanie tylko gdzie przeniosles przycisk od ESP :wink4:

Daj jakies lepsze fotki i z wlaczonym PC :)

BTW dosc wymeczony srodek masz.. :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Co do wymęczenia to sam go sobie na własne życzenie wymęczyłem, bo zacząłem robić zmiany nie przemyślane wcześniej i wyszło jak wyszło, ale teraz jest lepiej zwłaszcza po tych zmianach. Co do ESP i AWARYJNYCH to zmieszczę zdjęcie jak je już umieszczę w specjalnej ramce, miałem już zrobioną ale mnie pękła i muszę zrobić nową. Więcej zdjęć postaram się dzisiaj zrobić i wrzucę.

Opublikowano

Nawet fajnie to wygląda.Gdzie kupiłeś ten CarPC?

Co to za kabel z podłokietnika wystaje-od czego?

Opublikowano
  • Autor

Nawet fajnie to wygląda.Gdzie kupiłeś ten CarPC?

Co to za kabel z podłokietnika wystaje-od czego?

Cały CarPC złożyłem sobie z części kupionych na Allegro. A wystaje włącznik tego CarPC bo jeszcze nie został zamontowany :)

Całość składa się z:

Płyta mini-ITX z Atom 1.6GHz

1GB RAM DDR2

Dysk 80GB

Stabilizator napięcia LDO 10A

Napęd DVD Laptopowy

Monitor dotykowy 7''

Zasilacz M2-ATX

Opublikowano

Jaki koszt takiejz zabawy? :)

Opublikowano

Sorry ale nie przemawia to do mnie :gwizdanie: ykk Ty sie lepiej nie baw w takie cus :gwizdanie: nie ma chromu :confused4:

Opublikowano

Jakos malo profi to wyglada... :embarrassed:

No ale Tobie ma sie podobac :)

Opublikowano
  • Autor

Ok

Jaki koszt takiejz zabawy? :)

Mnie to kosztowało około 1300zł

Opublikowano

1vxtj966805b56e19169a8e.jpg

tam sie wrzuca żetony ? :)

Opublikowano

heh... miałem o to samo spytać co Kamil :naughty:

pomysł niezły... zdecydowanie to lepsze niż RNS-E, który przyznacie jest mocno okrojony...

wykonanie też całkiem ale... to jednak nie ORI i dlatego razi...

Opublikowano
  • Autor

tam sie wrzuca żetony ? :)

Tam jest umieszczony czytnik kart SD/MMC, poniżej było złącze USB ale chyba z niego zrezygnuję bo przeciągnąłem USB podłokietnika.

Opublikowano

no jakos to wyszło. cos podobnie jak u mnie w poprzednim samochodzie... Nie do konca profii. a klimatronic przycinałes czy kupiłes pod 2 din?

Opublikowano

Teraz dopiero widzę że nie masz już popielniczki :shocked:

Opublikowano
  • Autor

no jakos to wyszło. cos podobnie jak u mnie w poprzednim samochodzie... Nie do konca profii. a klimatronic przycinałes czy kupiłes pod 2 din?

Klimatronic docinałem, chciałem kupić ale nie mogłem znaleźć, wycięcie jeszcze by można troszkę poprawić ale i tak wyszło całkiem nieźle jak na samoróbkę to według mnie jest wszystko OK, dołożę jeszcze jedną listwę chromową pomiędzy monitor a radio, ale na chwilę obecną oddaję auto do lakiernika bo miałem stłuczkę małą i trzeba pomalować tylni zderzak :)

Opublikowano

kicha za tą kase masz ori RNS

a climatronic mozesz dalej schować i bedziesz mial popielniczke :naughty:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 08:08_________________________________________________no ale to moje zdanie :cool1:

Opublikowano
  • Autor

kicha za tą kase masz ori RNS

a climatronic mozesz dalej schować i bedziesz mial popielniczke :naughty:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 08:08_________________________________________________no ale to moje zdanie :cool1:

Tak tylko nie będę miał wtedy takich funkcji jak na PC :) A popielniczka - zbędna :)

Opublikowano

Zależy kto co lubi i jakie są priorytety właściciela. Ogólnie nie jest źle ale ja zainwestowałbym w ORI sprzęt RNS-E... :gwizdanie: Tak czy tak to trochę zmieniłeś fabrykę...

Opublikowano

Gratki za pomysł i wykonanie :good:

Nie przejmuj się opiniami że lepszy RNS-E bo tak piszą zazdrośnicy, którzy nie potrafią wyrezać czegoś takiego jak TY :wink4:

Ps. wyrzuć drewno z konsoli bo teraz gryzie się strasznie jako całość.

Opublikowano

sporo pracy ale zrób cos z tym wygladem zewn to wogóle niewygląda jak dla mnie, napewno 5 za pomysł i realizacje jego ale minus za wykonanie,

ja bym wywalił to radio nieporozumienie bo niby po co ci one , a dwa zrobiłbym jakas konkretna ramke

pozatym pokaz jak to po odpaleniu wyglada[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 13:19_________________________________________________pozatym jak nbedziesz miał pc to c nizm bedziesz robił podczas drogi, patrzył na trase ? czy sie bawił pc , nie wróże dobrze