A4 AVANT S-line Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam, mam problem ponieważ komputer po zapaleniu świateł pokazuje że jest przepalona żarówka(piszczy) i po chwili piszczy jeszcze raz i również pokazuje że żarówka.( dwa razy w odstępie 5-10 sekund po włączeniu świateł ) Jeżeli wie ktoś co to może być to prosiłbym o pomoc. Jeżeli był gdzieś taki temat to prosze o link bo niestety nie mogłem nic znaleźć... Z góry dziekuje i pozdrawiam...
storm37 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 nie wstawiales czasem zarowek LED ??
domjenick Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 a co jest napisane na FIS-ie ? no wlasnie-przy przepalonej-powinno byc napisane ktora,chyba,ze masz ledy,lub SMd-czasem moze pokazywac mimo,ze zarowka bedzie swiecic,ale zawsze pokaze gdzie jest problem
A4 AVANT S-line Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 I wszystko jasne.. na Fis KENNZEICHEN-BELEUCHTUNG ( Oświetlenie tablicy rejestracyjnej ) a chciałem tylko żeby ładnie na biało świeciło LED Dzięki wielkie za naprowadzenie.. Pozdrawiam..
Rekomendowane odpowiedzi