kamilus7 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Od środka pisze na nich tylko Made in Italy, PN7517, ET35, 7,5Jx17 H2 wie ktoś z jakiej są firmy, proszę o pomoc??????????? zdjęcie tych felg: http://www.badongo.com/pic/150309
Bulczas Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Firma RH robi podobny model. I Artec chyba tez tylko nie wiem skad ta firma pochodzi..
kamilus7 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 A czy RH to włoska firma ?
Bulczas Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 hmm wiesz ze nie wiem poszukaj w internecie powinno cos byc na ten temat
Dibo Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Od środka pisze na nich tylko Made in Italy, PN7517, ET35, 7,5Jx17 H2 wie ktoś z jakiej są firmy, proszę o pomoc??????????? Przecież to jakaś podróba, zazwyczaj plastelina.
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Mille Miglia klepała taki wzór. zazwyczaj plastelina. Opinia użytkownika, który zapewne nie sprawdził tego typu felg na własnym aucie Mam w garażu walające się 17 od BMW i powiem, że ich wykonanie jest oszałamiająco dobre
A-rek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Mille Miglia przewaznie robi podrobki OZ, a te bardziej mi z Rondell'ami sie kojarza
Dibo Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Mille Miglia klepała taki wzór. zazwyczaj plastelina. Opinia użytkownika, który zapewne nie sprawdził tego typu felg na własnym aucie Mam w garażu walające się 17 od BMW i powiem, że ich wykonanie jest oszałamiająco dobre Może nie jeździłem ale u znajomego wulkanizatora widziałem takie felgi, spokojnie mogłeś je rękoma giąć Poza tym napisałem przeważnie, bo zdarzają się też "twarde" sztuki
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Może nie jeździłem ale u znajomego wulkanizatora widziałem takie felgi, spokojnie mogłeś je rękoma giąć Poza tym napisałem przeważnie, bo zdarzają się też "twarde" sztuki Taak czyli ubarwiona historia w stylu widziałem jak koledzy widzieli którzy mieli bo kolega miał od którego pożyczyłem te felgi bo on je kupił od znajomego mojej sąsiadki który jest moim kuzynem od strony ciotecznego wuja mojej matki Wątpię abyś mógł je giąc rękami bo przy naporze masy zrobiły by się jajka w 30 minut. Żaden wulkanizator nie mógłby założyc na nie opony bo z automatu przy nakładaniu koła by pokrzywił i zdeformował ranty.. Także miej kolorystyki w wypowiedziach
wypsiu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Miałem dawno temu taki felunek przy BMW E-30 i naprawdę dobrze znosiły polskie drogi ale nie pamiętam jakiej były firmy
slaweq Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Od środka pisze na nich tylko Made in Italy, PN7517, ET35, 7,5Jx17 H2 wie ktoś z jakiej są firmy, proszę o pomoc??????????? Przecież to jakaś podróba, zazwyczaj plastelina. Kolega pytał o Firme a nie o to czy jest to plastelina czy nie Po raz enty robisz OT i tworzy sie z tego zbędna dyskusja...
Reggi Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Miałem dawno temu taki felunek przy BMW E-30 i naprawdę dobrze znosiły polskie drogi ale nie pamiętam jakiej były firmy Twoje z tego co widzę to Borbet T Tak jak pisałem to są felgi Mille Mirgila model - Cup 2 Katalog- troszkę podobne do Cup 1..ale mają bardziej opływowe ramiona Firma robi bardzo fajne repliki felg..Cup 1 i 2 to wzory z Audi RS2 i parę wzorów z Prosiaka Turbo :kox:
A-rek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Miałem dawno temu taki felunek przy BMW E-30 przeciez to zupelnie inne kolo niz to o ktore pyta kolega Kamilus7 te z BMW to Borbet T lub Rondell
wypsiu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Tak mi się coś kojarzyło że to Borbetki ale nie byłem pewien i dla tego nie chciałem pisać głupot ale dzięki raggaman za wyjaśnienie.Kiedyś człowiek nie patrzył jaka firma brał wszystko co przyjechało z zachodniej granicy ale przeważnie było ORI
kamilus7 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 Dzięki za wszystkie odpowiedzi, mam takie felgi w A4 tyle że lakierowane i z polerką, mam zamiar je sprzedać i potrzebuje nazwę firmy, zdjęcie poniżej
Dibo Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Od środka pisze na nich tylko Made in Italy, PN7517, ET35, 7,5Jx17 H2 wie ktoś z jakiej są firmy, proszę o pomoc??????????? Przecież to jakaś podróba, zazwyczaj plastelina. Kolega pytał o Firme a nie o to czy jest to plastelina czy nie Po raz enty robisz OT i tworzy sie z tego zbędna dyskusja... Ale dostał odpowiedź. Skoro napisałem że to podróba, to nie można określić firmy. Może nie jeździłem ale u znajomego wulkanizatora widziałem takie felgi, spokojnie mogłeś je rękoma giąć Poza tym napisałem przeważnie, bo zdarzają się też "twarde" sztuki Taak czyli ubarwiona historia w stylu widziałem jak koledzy widzieli którzy mieli bo kolega miał od którego pożyczyłem te felgi bo on je kupił od znajomego mojej sąsiadki który jest moim kuzynem od strony ciotecznego wuja mojej matki Wątpię abyś mógł je giąc rękami bo przy naporze masy zrobiły by się jajka w 30 minut. Żaden wulkanizator nie mógłby założyc na nie opony bo z automatu przy nakładaniu koła by pokrzywił i zdeformował ranty.. Także miej kolorystyki w wypowiedziach Może inaczej bo się nie zrozumieliśmy. Postawilismy obok siebie dwie felgi jedną markową, drugą plastelinę. Naciskając mocno plastelinę widać było jak się gnie (deformuje) pod wpływem siły na nią działającej. Było to minimalne aczkolwiek widoczne. Żeby nie było niedomówień i głupich docinek: oczywiście potem gdy siła nie była przyłozona do felgi, felga wracała do "normalności". W przypadku markowych felg niewiadomo jak próbowaliśmy to na feldze nie "zrobiło to wrażenia". Tyle w tym temacie ode mnie. EOT.
Rekomendowane odpowiedzi