endriuu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 znajomej w Pugu ciekła szyba i podsufitka zarosła ładnie grzybkiem w narożniku. czym to usunąć?
chudineze Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Palnikiem usunąć :polew: A tak na poważnie to uprać jakimś dobrym detergentem i osuszyć.
adadur Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Puszukaj środka o nazwie PUFAS - działa na sciany itp ale nie wiem jak z tapicerką.
endriuu Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 Puszukaj środka o nazwie PUFAS - działa na sciany itp ale nie wiem jak z tapicerką. czegos takie szukalem: http://allegro.pl/item811904488_niszczy_plesn_glony_grzyby_mech_pufas_najtaniej.html danke wszystkim
kalik Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zrób próbę z tym gdzieś na niewidocznym miejscu i uważaj żeby nie zabrudzić metalowych elementów, bo zostaną zjedzone przez korozje momentalnie, nawet elementy lakierowane. Musiałem nowy karnisz w mieszkaniu montować...
adadur Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Sugeruje rozcięczyć 1:1 z wodą - osłabi to działanie ale może wystarczy do usuniecia pleśni.
pomich Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Wrząca woda z szarym mydłem jest antybakteryjna. Powinna pomóc
Farszu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 kolega miał podobny problem usuneliuśmy proszkiem do prania tapicerek firmy karcher
Gwerty Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 witam proponuje nie używać srodków do odgrzybiania ścian na inny material jak np tkanina. nawet rozcieczony może odbarwić materiał bo jest w nich chlor. zacząłbym od wody z proszkiem do prania.
..::chudy::.. Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Panowie proponuje takie coś z ciekawości zakupiłem i idealnie się nadaje do prania i czyszczenia a na dodatek fajnie pachnie http://allegro.pl/item851380770_pianka_aktywna_do_tapicerki_wurth.html
Rekomendowane odpowiedzi