akjam Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Opublikowano 19 Marca 2011 Po raz kolejny pogratulować niezłych modow To uzależnienie jakich mało. Ale fan jest! Lista modów już dość długa a i pomysłów też trochę... :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Jak dla mnie najbardziej przydatny mod gdzie i za ile dorwałeś przełącznik DRL/CLH bo też szukam taki
akjam Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 Jak dla mnie najbardziej przydatny mod gdzie i za ile dorwałeś przełącznik DRL/CLH bo też szukam taki Kupiłem w ASO... :gwizdanie: Ale cena nawet nie była zaporowa - niecałe 100plnów. Na alledrogo szukałem ale były w pdobnych cenach więc nie ma co się z tym pierd...! [br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 12:59_________________________________________________Wreszcie jest zderzak przedni (pod spryski & PDC) i listwy S4 na autku... :notworthy: Teraz tylko została lotka do zamontowania, która też jest już gotowa i dokładka zderzaka na tył. :gwizdanie:
akjam Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 :good: :good: :good: znaczek s4 out No właśnie mam to w planach. Da się go zdemontować bez ponownego demontażu zderzaka? a jakie kolo na lato bedzie? Może coś wpadnie ciekawego... :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 No akjam, teraz to naprawdę wygląda mega :gwizdanie: Brakowało cały czas tego zderzaka Jest kox
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 kosa i te listwy drzwiowe ale silnik rzęził wczoraj na spocie...czyżby jednak swap się zbliżał
siemian Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 :good: :good: :good: znaczek s4 out No właśnie mam to w planach. Da się go zdemontować bez ponownego demontażu zderzaka? bez problemu
diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Akjam fura nareszcie zaczęła wyglądać :kox: szacun bracie za mody
Rdzewek_RdK Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 nie spodziewałem się że tak się auto może odmienić paroma drobnymi zmianami, wygląda po prostu świetnie, kolor auta cały czas bardzo mi się podoba
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 nie spodziewałem się że tak się auto może odmienić paroma drobnymi zmianami, wygląda po prostu świetnie, kolor auta cały czas bardzo mi się podoba ale jakim kosztem Akjam to teraz strzęp człowieka
akjam Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 nie spodziewałem się że tak się auto może odmienić paroma drobnymi zmianami, wygląda po prostu świetnie, kolor auta cały czas bardzo mi się podoba ale jakim kosztem Akjam to teraz strzęp człowieka Strzęp to mój portfel! Koniec modów!
Rdzewek_RdK Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Koniec modów! :polew: :polew: :gwizdanie: :>
tolek85 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Tak przeglądam fotki, i jeszcze jedno się nasuwa. Przydałyby się satynowe lusterka :gwizdanie:
Ponior Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Super teraz autko wygląda , kiedy ja sie takich dorobie Pogratulować
Rekomendowane odpowiedzi