Opublikowano 3 Stycznia 201313 l Autor Dzięki wszystkim za miłe słówko a teraz... Długo oczekiwane RECARO S4 B7... Skóra/alcantara! Full Elektryka, grzane, pakiet światło, schowki (pod fotelami, siatki za fotelami, w tylnej kanapie worek na narty), pamięć... Do tego boczki w skórze 4 x elektryka, BOSE, rolety na tyle... Tył pod airbagi.
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l Kurde załatwcie mi też z materiałem w środku albo alcantarą te są za***iste:kox:
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l <lol> do niebieskiego jest kozak! świetny kontrast... bezpieczniki wymienione? Wszystko ok? masakra! :>
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l Autor Polowałem/szukalem ich chyba z 2 lata! Trafily się więc nie mogłem im tego zrobić.
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l akjam przesadziłeś :thumbdown::thumbdown: zazdroszczę w ..uj :git::git::git::git:
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l podziwiam to auto, piękny kolor ma i jest tak za***iście dopasione, że bez kitu szacun i gratki
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l Jeden z najlepszych modów jakie można zrobić w B6/B7. Graty ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- ...no i historię mamy podobną. Ja swoje też wyhaczyłem po 1,5 roku szukania
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l Akjam nie mogłem się doczekać fotek, jest koks do potęgi ma sa kra wypas jest poważnie musze tą Twoją furke ja nowo na zywo oblookać