Opublikowano 14 Sierpnia 201412 l Akjam , kolorek NASZ PRZEPIĘKNY i fura niesamowity kox :kox: :kox: to co zrobiłeś , mega szacun mam nadzieje że zobacze na żywo
Opublikowano 14 Sierpnia 201412 l no coś się tu w końcu ruszyło, bo już miałem pisać że do zamknięcia jak uruchomiłeś ten zegar atomowy bo może bym u siebie takie cuś ogarnoł jak to bedzie nisko budżetowy mod
Opublikowano 15 Sierpnia 201412 l Autor Akjam , kolorek NASZ PRZEPIĘKNY i fura niesamowity kox :kox: :kox: to co zrobiłeś , mega szacun mam nadzieje że zobacze na żywo No w kolorku to się od razu zakochałem bo przecież golasa kupiłem... chopin no może się gdzieś będziemy mieli okazje widzieć no coś się tu w końcu ruszyło, bo już miałem pisać że do zamknięcia jak uruchomiłeś ten zegar atomowy bo może bym u siebie takie cuś ogarnoł jak to bedzie nisko budżetowy mod Kwestia ceny modułu a to zależy za ile go znajdziesz... łap temat. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/968-zegar-radiowy-w-aucie/?hl=%2Bzegar+%2Bradiowy Edytowane 15 Sierpnia 201412 l przez akjam
Opublikowano 17 Sierpnia 201412 l WitamNa wstępie pogratuluję Ci bardzo fajnie zmodyfikowanego autka Naprawdę podziwiam ile pracy w to włożyłeś ale efekt SUPER.Tak czytając o Twoim bolidzie mam pytanka. Co prawda ja mam Seata Exeo 2010 ale to jest właściwie to co A4 B7. Będe zakładać od jutra pakiet lampek oświetlenia te ostrzegawcze w drzwi, białe pod drzwiami i białe na nogi z przodu i z tyłu. Chciałem dopytać bo te lampki w drzwiach to podpinam się pod złącza silniczków te 32 piny w odpowiednie piny. Tam pewnie któryś pin trzeba dołożyć bo pewnie nie bedzie. 1. Czy od silniczka do słupka nadwozia trzeba też kłaść kable ?2. Czy od słupków w nadowziu trzeba ciągnąć przewody do wtyczek przy module komfortu i przy module komfortu w te wtyczki też dokładać piny ? Jeśli tak to jakie tam rodzaje pinów są bo chciałbym się zaopatrzyć aby nie rozłożyć auta i nie jeździć potem do sklepu... 3. Oczywiście moduł komfort wymieniam na na taki z opcją pakietu oświetlenie i tylnymi szybami elekt. bo takie mam u siebie.4. Czy do lampek oświetlajacych nogi już w aucie też trzeba dokładać przewody i gdzieś dokładać piny ? Jeśli tak to proszę opisz mi...5. Czy jak założyłeś Parktronic przód tył to udało Ci się uruchomić wizualizację na ekranie RNS ? Bo ja zakodowałem sterownik parktronicka do tej opcji oraz w RNS zakodowałem tą opcję jednak nie mam wizualizacji.6. Czy możesz wskazać mi jaką kamere kupiłeś i jak wyglądało jej podłaczenie aby obraz był na RNS.7 I chyba ostatnie pytanko jak zrobiłeś działanie DVD na nawi RNS Aha ja mam RNSa LED. 8.Powiedz mi jaki rodzaj żarówki jest w B7 w DRL ? Jaką kupiłeś żarówke LED i jak zrobiłeś ze nie ma błedu ? Bo ochydnie żólta żarówka wygląda przy bi-xenonie. Ja u siebie mam P21W i chłpak Tomnik z forum passata sprzedaje dobre moduły led ale takiej żarówki nie produkuje.Bardzo dziękuje Ci z góry za pomoc. Naprawdę potrzebuję tych informacji... Będe Ci ogromnie wdzieczny i jeszcze raz gratki za fajną brykę Edytowane 17 Sierpnia 201412 l przez PiterEL
Opublikowano 22 Sierpnia 201411 l Autor Dzięki za pochwały! Reszta na PW Pytanko mam ludziska. Muszę odświeżyć zaciski i tu pytanie na jaki kolor je maznąć? W grę biorę/wchodzą dwa kolory: żółty i czerwony. Jaki kolorek wrzucić? Może jednak coś innego? Dzięki za wszystkie sugestie...
Opublikowano 22 Sierpnia 201411 l Imho czerwony sie super bedzie komponował. W zasadzie jedyna opcja poza niebieskimi
Opublikowano 22 Sierpnia 201411 l Zginie z Twoim kolorkiem samochodu wiec chyba zostaje czerwień Meksykańska...
Opublikowano 23 Sierpnia 201411 l Autor No było już, było ale teraz coraz bliżej tej operacji więc temat wrócił w w wątku A4ki... No jak było to proszę... Ale to chyba nie sejczento. No chyba, że żółty - i tutaj kolor bardziej zbliżony do mojej A4ki...
Opublikowano 23 Sierpnia 201411 l Daj pistacjowe...kolor będzie grał z Twoją bryką A przy okazji coś innego będzie...
Opublikowano 23 Sierpnia 201411 l Pomarancz taki jak focus rs tez fajny ale Akjam ma eleganckie auto wiec nie wiem czy bedzie taki akcent pasował
Opublikowano 23 Sierpnia 201411 l Jak dla mnie ładnie wygląda czerwony....do niebieskiego kontrastowo pasuje :-) ale co człowiek to inny gust :-)
Opublikowano 23 Sierpnia 201411 l Siemka, byłeś wczoraj na Pinku w Rybniku? Edytowane 23 Sierpnia 201411 l przez jhimo
Opublikowano 24 Sierpnia 201411 l Trochę już słaby pomarańcz..., ale jak będę zmieniał hamulce to zrobię na czerwono..
Opublikowano 25 Sierpnia 201411 l Autor Siemka, byłeś wczoraj na Pinku w Rybniku? Nie kolego nie byłem. A wracając do hebli toście mi pomogli... pistacja, pomarańcz, rudy... A miałem wybierać tylko z dwóch kolorów czerwony i żółty. A tak na serio to pomarańcz też nie głupi pomysł. Tak czy siak to dalej nie wiem co zrobić...