Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

akjam

Rekomendowane odpowiedzi

dużo pracy włożone w auto, to co mi się nie podoba to znaczek s4 na przodzie :facepalm: i do tego fake'owe felgi ... nie lepiej było poszukać czegoś ori ?

no ale kto co lubi :hi: reszta robiona ze smakiem, tak niewiele brakuje żeby było idealnie ;)

Ten znaczek to nie nalepka tylko orginalny grill od S4 uwazam ze jest lepszy niż s-line

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

dużo pracy włożone w auto, to co mi się nie podoba to znaczek s4 na przodzie :facepalm: i do tego fake'owe felgi ... nie lepiej było poszukać czegoś ori ?

no ale kto co lubi :hi: reszta robiona ze smakiem, tak niewiele brakuje żeby było idealnie ;)

Ciesze się kolego, że wyraziłeś swoją opinię. Co do znaczka S4 to może zniknie 4... reszta zostaje. Pakiet zewnętrzny od A do Z jest z S4... :cool:

Felgi Ci nie leżą? Nie podobają się? Co wg Ciebie w tym wypadku oznacza fejk jeśli chodzi o felgi? Czego to jest fake? Nie takie jak wychodzą z fabryki w innych modelach Audi? Poleciłbyś mi coś ORI w takich parametrach? :wink4:

Na marginesie Życzę Ci żebyś swój samochód ubierał tylko w "ORI" felgi jeśli znajdziesz coś co dobrze będzie wyglądać... Jeździłem 4 lata na różnych felgach ORI jak to nazwałeś np. RONAL i teraz chciałem coś w szerszym/męskim rozmiarze... wybrałem i nie żałuję. :decayed::wink4:

W międzyczasie wpadła dokładka na przód... :naughty:

2evu4aw.jpg

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :decayed:

Dobrze piszesz Grzesiek . :hi:

Kolega Arek czepia się znaczka a sam szuka wydechu od S4 i zastanawiał się nad grillem od S4

Edytowane przez marcinch001

Nie ma co gadać. Widziałem.. każdy robi to jak chce i co chce ale oby był konsekwentny w tym co mówi... :whistling:

Ja mam od początku plan na moją A4kę i konsekwentnie dążę do celu. Nie wszystkim musi się podobać ale chyba nie mam się czego wstydzić. :naughty:

Nie ma co gadać. Widziałem.. każdy robi to jak chce i co chce ale oby był konsekwentny w tym co mówi... :whistling:

Ja mam od początku plan na moją A4kę i konsekwentnie dążę do celu. Nie wszystkim musi się podobać ale chyba nie mam się czego wstydzić. :naughty:

Święte słowa:-)

2evu4aw.jpg

a ta cola to co niby ma znaczyć ? że Cie jeszcze stać na jakieś przyjemności :decayed:

W końcu wpadła :kox:

Znaczka się czepiam bo znaczek coś reprezentuje. To tak jak na mercedesie amg lub bmw M. Nie mówię tutaj o pakiecie stylistycznym s4 tylko że nie wypada przyczepić znacxka s4 do auta które nim nie jest ale tak to już jest że na ulicach jeździ wiecej s3 s4 m3 itd niż fabryka wyprodukowała :D to tylko mały znaczek ale dużo sobą reprezentuje.

A co do felg to musze poczytać o tych ispiri. ;)

Edytowane przez Lorence

Arek zorientuj się najpierw co to za firma Ispiri a potem pomyśl zanim będziesz pisać farmazony o fejkach vossen'ów. Żal jak ludzie we wszystkim widzą vosseny, tak jakby to były najlepsze felgi na świecie :facepalm:

Arek zorientuj się najpierw co to za firma Ispiri a potem pomyśl zanim będziesz pisać farmazony o fejkach vossen'ów. Żal jak ludzie we wszystkim widzą vosseny, tak jakby to były najlepsze felgi na świecie :facepalm:

Prawda :wink:

Ok zwracam honor. Mimo wszystko polecam wejść na strone ispiri i vossen maja z 3 prawie identyczne wzory felg ;) przypadek?

można się pomylić.

Edytowane przez Lorence

To jest chyba oczywiste że firmy podpatrują u siebie wzory, każdy chce zarobić. Co innego firmy które żyją wyłącznie z felków..

Ad.1. No nie Mogę się z tym nie zgodzić. :decayed:

Ad.2. Poza tym gdybym nawet miał fake Vossenów to co? Jest wiele fajnych samochodów/projektów które jeżdżą na fake'ach i świetnie wyglądają - popatrz u Nas na forum. :wink4:

Ok zwracam honor. Mimo wszystko polecam wejść na strone ispiri i vossen maja z 3 prawie identyczne wzory felg ;) przypadek?

można się pomylić.

Ciesze się, że jednak Sprawa fake'ów została wyjaśniona bo to nie fake. Ale następnym razem zanim coś powiesz to zorientuj się w temacie. No offence :hi: Patrz niżej...

To jest chyba oczywiste że firmy podpatrują u siebie wzory, każdy chce zarobić. Co innego firmy które żyją wyłącznie z fejków..

Wszystko w temacie. :good:

P.S. Nie mogłem z tym spać ale teraz mi już lepiej. :decayed:

Ludziska szukam modułu do akcji pt. Układ Ciśnienia powietrza w oponach. Jakby co to PW. :naughty:

Fajnie że udało się ogarnąć wszystko i najbardziej cieszy pozytywna opinia samego użytkownika :wink::banan::banan:

Co do geo 3D walcie smiało do mojego brata, są warunki chęci i nie ma problemu z montażem nawet na takie felgi jak ISPIRI (668124514- dla klubowiczy rabat :wink: lub FB ANPisarek)

To teraz dużo szerokości :decayed::wink::wink::wink:

168e8eu.jpg

28irdzl.jpg

Gdzie ma siedzibe Twoj brat ? Zajmuje sie tez konkret wywazeniem felg ?

Mam u siebie problem z Ronalami 19' 9cali. Felgi idealnie proste, zalozone nowe opony - zestaw byl wywazany 4razy juz i nadal przy okolo 120km/h wybiruje lekko kierownica.

Ostatnio ktos mi sprzedal info ze moze zbieznosc sprawdzic bo tez moze miec wplyw przy takim rozmiarze - nie wiem czy to prawda

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ciesze się kolego, że wyraziłeś swoją opinię. Co do znaczka S4 to może zniknie 4... reszta zostaje. Pakiet zewnętrzny od A do Z jest z S4... :cool:

Felgi Ci nie leżą? Nie podobają się? Co wg Ciebie w tym wypadku oznacza fejk jeśli chodzi o felgi? Czego to jest fake? Nie takie jak wychodzą z fabryki w innych modelach Audi? Poleciłbyś mi coś ORI w takich parametrach? :wink4:

Na marginesie Życzę Ci żebyś swój samochód ubierał tylko w "ORI" felgi jeśli znajdziesz coś co dobrze będzie wyglądać... Jeździłem 4 lata na różnych felgach ORI jak to nazwałeś np. RONAL i teraz chciałem coś w szerszym/męskim rozmiarze... wybrałem i nie żałuję. :decayed::wink4:

2evu4aw.jpg

a miałem się Ciebie pytać gdzie dokładka, tego mi brakowało z przodu :D