Grzesiekkbc Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Koledzy ratujcie. Założyłem dzisiaj zamek drzwi kierowcy bo stary był wyrąbany. Nowy zamek działał ok do momentu wjechania do garażu. Centralnym z pilota zamknąłem drzwi ale zapomniałem dokumentów, chcę otworzyć drzwi i klamka coś dziwnie się lekko zablokowała i została w położeniu 1/2 drzwi ani ze środka ani z zewnątrz nie chcą się otworzyć Jest jakiś sposób na to czy musze targać tapicerkę drzwi?
fireman tom Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 może spadło ciegno. Też mi się tak wydaje.
Grzesiekkbc Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 Spadło i po godzinie dłubania (tutaj należy się litr wódeczki dla poprzedniego właściciela) w miejscu gdzie był głośnik udało się otworzyć auto. Spadło cięgno to którym się otwiera drzwi od środka i zablokowało cały zamek. Masakra później jeszcze 3x rozbierałem i składałem całość bo coś nie grało i w końcu sukces. Dzięki za zainteresowanie.
fireman tom Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Gratulacje, człowiek czasem sam jest zaskoczony ile można zrobić samemu. A jaka satysfakcja
Grzesiekkbc Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 Oj tak, poniesione koszty to wbity śrubokręt w palec wskazujący boli do tej pory, takie małe plastikowe "gówno" może to jutro kupię w jakim motoryzacyjnym i zepsuty wieczór (pizza z moją ) Najważniejsze, że wszystko gra i buczy teraz, no i drzwi nie będą się otwierać w zakrętach jak to było do tej pory.
Rekomendowane odpowiedzi