akjam Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam Was Panowie. Mam taką felgę do kupienia i nie wiem czy jest ORI VW czy nie jest to ORYGINAŁ? Niestety w wewnątrz nie ma żadnego znaczka VW (jak to jest w felgach AUDI) albo nie widzę? Jutro może będę miał fotki środka to wrzucę. Ale moje pytanie jest takie: Czy możliwe jest oznaczenie felgi na górze? Nie mam felgi u siebie a sprzedjący twierdzi, że jest to ORI. Gdybym miał koło u siebie ściągnąłbym gumę i po sprawie. Jest też może info pod dekielkiem? Z góry dzięki za odp.
slaweq Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Może być info pod dekielkami. Niech sprzedający ściągnie i Ci powie czy cos tam jest napisane.
A-rek Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 nie wiem czy jest ORI VW czy nie jest to ORYGINAŁ? napewno nie jest to oryginal VW, jesli juz oryginal Audi z dekielkiem VW Czy możliwe jest oznaczenie felgi na górze? na gorze to znaczy gdzie? Jest też może info pod dekielkiem? napewno tam jest info
akjam Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 Na górze to znaczy pod gumą na feldze od wewnątrz. Kolor czerowny. A co to jest Panowie w tych zielonych polach zaznaczonych? Może być info pod dekielkami. Niech sprzedający ściągnie i Ci powie czy cos tam jest napisane. Twierdzi, że nic nie ma... nie wiem czy jest ORI VW czy nie jest to ORYGINAŁ? napewno nie jest to oryginal VW, jesli juz oryginal Audi z dekielkiem VW Dlaczego tak myślisz kolego? Generalnie szukam oznaczenia felgi i stwierdzenie jej ryginalności. Jesteście w stanie powiedzieć gdzie są produkowane oryginały? Ta podobno jest Made in Italy. Jutro będę miał fotki wewnątrz to wrzucę.
A-rek Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Na górze to znaczy pod gumą na feldze od wewnątrz. Kolor czerowny. w tamtym miejscu zadne felgi nie maja oznaczen A co to jest Panowie w tych zielonych polach zaznaczonych? pewnie dane felgi wiec niech je wlasciciel odczyta Cytat: slaweq Dzisiaj o 19:37Może być info pod dekielkami. Niech sprzedający ściągnie i Ci powie czy cos tam jest napisane. Twierdzi, że nic nie ma... wiec to nie oryginaly Dlaczego tak myślisz kolego? bo ten wzor to z Audi A8, a nie z VW
A-rek Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Made in Italy Replika. a czy przypadkiem oryginaly nie sa rowniez produkowane we wloszech tyle ze przez firme Ronal ?
Yelo Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Nie wydaje mi się. Przecież ten wzór to MAM.
A-rek Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Przecież ten wzór to MAM. MAM to firma ktora robi podrobki felg Audi, a ten wzor to z Audi A8 tak do scislosci :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 A poza tym nie słyszałem o fabryce Ronala w I, jedyne co to w PL.
fireman tom Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Czyli podróba skad ten wniosek? Z poprzednich wypoweidzi. Zresztą mam 3 ori fele Audi z oznaczeniami a jedna jest made in Italia i brak jakichkolwiek znaczków AUDI.
akjam Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Opublikowano 14 Listopada 2009 Ok Panowie! Mam fotki. Wysłał mi ich trochę więc wkleje wszystkie gdzie jest jakiekolwiek info. Dla pewności proszę jeszcze o ekspertyzę na podstawie fotek.
Yelo Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Ori od A8 ma ET45 Czyli jednak nie ori, tak jak pisałem. Do tego brak nr części rozwiewa wątpliwości (4E0601025AC)
Kazik123 Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 jak koledzy wcześniej pisali, to felga od A8 z deklem VW, ori felgi Audi mają oznaczenie od środka lub pod deklem . Mam ori felgi od paska i też mają oznaczenie od środka tyle że znaczek VW. Jak dla mnie podróba jak nic, czyli felga z plasteliny. Sam mam problem z ori felgą 16" wole ją prostować niż kupić podróbkę.
A-rek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Ok Panowie! Mam fotki. Wysłał mi ich trochę więc wkleje wszystkie gdzie jest jakiekolwiek info. Dla pewności proszę jeszcze o ekspertyzę na podstawie fotek. juz na pierwszej fotce widac ze to nie ori bo felgi maja po 10 otworow
akjam Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 Dzięki Panowie. Upewniliście mnie w 100% co do felg.
Rekomendowane odpowiedzi