oneneo_2005 Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Witam wszystkich mam problem kupilem licznik angielski a4 97' mile zminilem na vag'u ale po wyminie auto za pierwszym razem mi nie chcialo odpalic po tygodni to wogole ciezko go na zimnym odpalic , z tego co czytalem problem jest z immo jak sciagnac pin ze starego licznika i wgrac do tego prosze o pomoc...
Olaf Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 sproboj na jakims serwisie napewno ci pomoga sa od tego fachowcy
seba1-2 Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 w liczniku nie masz immo masz za stary model licznika, ty masz immo przy stacyjce i tam szukaj problemu licznik zostaw w spokoju
MlodyBocek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 jak masz w liczniku wtyczki niebieską i zieloną 32 piny to masz imo w liczniku jak niebieską i żółtą 26 pinów to nie
oneneo_2005 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 mam wtyczke niebieska i zolta po zapaleniu auta zaraz zgasnie i zapli sie na chwile kontrolka z kluczykiem narazie juz dwa dni jezdze i sie nie pali normalnie ale nie wiem co to moze byc
MlodyBocek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Moze nie stykało w pinach jak Ci sie problem powtórzy to spróbuj popryskac Contakt spray do elektroniki
Rekomendowane odpowiedzi